Artio Oy -logo

Artiolta Paytrail-maksut Joomla!-verkkokauppoihin: Hikashop, J2Store, JoomShopping

Paytrail-maksutapaliitännäiset Joomla! verkkokauppalaajennuksiin Artiolta

Paytrail tilasi Artiolta lisäosat kolmeen Joomla!n verkkokauppalaajennukseen, Hikashoppiin, J2Storeen sekä JoomShoppingiin.

Paytrail on varmasti kaikille verkosta ostaneille tuttu suomalainen maksutapavälittäjä. Paytrailille kehittämiemme maksuliitännäisten ansiosta saat nyt Hikashop-, J2Store- sekä JoomShopping-verkkokauppiaana käyttöösi myös Paytrailin tarjoamat maksutavat!

Kaikki kolme verkkokauppalaajennuksen maksutapaliitännäistä käyttävät nyt Paytrailin uutta rajapintaa

Lisäosien kehittäjänä toimi Artion Senior Technical/Software Developer / System Specialist Mikael Karjalainen.

Paytrail siirtyy käyttämään uutta rajapintaa, joten maksutapaliitännäiset tuli päivittää käyttämään tätä aikaisemmin Checkoutin nimellä tunnettua laajempaa rajapintaa.

Samalla lisäosat ovat saatu päivitettyä yhteensopiviksi Joomla 4 ja PHP 8 kanssa. Tosin J2Storesta on julkaistu vasta 4.0.0-beta, joka on Joomla 4 -yhteensopiva.

Paytrailin uusi rajapinta käsittelee laajemmin asiakas- ja tuotetietoja

Uusi rajapinta antaa mahdollisuuden käyttää useampia maksutapoja mm. Collector-maksut, joita aiemmissa versioissa ei ollut mukana.

Haasteeksi muodostui uuden rajapinnan vaatimat tiedot, uusi rajapinta vaatii asiakastiedot sekä tuotteiden tiedot alv-luokkineen. Kaikista maksutavoista ei ollut saatavana esimerkkikoodia, joten toimintalogiikkaa tuli selvittää vanhanaikaisesti verkkokaupan koodia lukemalla.

Testauksessa auttoi Docker (Podman), jolla on helppoa luoda nopeasti uusia testiympäristöjä eri PHP- ja Joomla-versioilla.

Uudet maksutapalisäosat voit ladata materiaalipankistamme.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?