Artio Oy -logo

WordPress on varma valinta verkkosivujen julkaisualustaksi!

Alkuvuosi on Artiolla ollut kiireinen ja uusia verkkosivustoja onkin saatu julkaistua mukavasti. Eikä kiireet tähän lopu, sillä työn alla on useita suuria ja keskisuuria sivustokokonaisuuksia, jotka nekin pääsevät päivänvaloon vielä kevään aikana!

Pyynikinlinna on Emil Aaltosen museon koti

Pyynikinlinnassa sijaitsevan, teollisuusmies ja vuorineuvos Emil Aaltosen museon kotisivut kaipasivat uutta ilmettä ja selkeyttä. Vanhentunut teema aiheutti ongelmia, eivätkä kuvat tahtoneet enää latautua.

Sivustouudistuksessa keskityttiin modernisoimaan ilme säilyttäen kuitenkin tuttu värimaailma ja museomainen tunnelma, sekä samalla parantamaan käyttäjäkokemusta.

Visuaalisen rakentajan avulla ylläpito ja muutostyöt ovat jatkossa helposti toteuttavissa tilaajankin puolelta. Ohjeistus ja koulutus painottui visuaalisen rakentajan käyttöön niin, että sivuston ulkoasua ja värimaailmaa voi jatkossa muokata tarpeen mukaan.

Finn-nauhan uudet kotisivut WordPressiin!

Vaativiin teknisiin käyttötarkoituksiin nauhoja, nyörejä ja remmejä valmistavan Finn-Nauhan verkkosivut kaipasivat uudistusta ja toimintavarmaa alustaa.

Aiemmin Joomlassa ollut sivusto siirrettiin WordPress-julkaisualustalle.
Yhä useampi aiemmin Joomlassa verkkosivustoaan ylläpitänyt toimija aloittaa sivustouudistusprojektin päivittämällä julkaisualustan suosittuun ja varmaan WordPressiin. Meillä Artiossa onkin vankka kokemus sekä Joomla-, että WordPress -julkaisualustoista, että näiden välisistä migraatioista.

Uudistimme Jätehuoltoyhtiö Erkki Salmisen verkkosivuston!

Lähtökohtana oli selkeä, asiakasystävällinen rakenne ja palveluiden helppo löydettävyys.

Vuosikymmeniä paikallisesti toiminut yhtiö halusi uudistaa verkkosivunsa ja freesata samalla brändi-ilmettä keskittyen kuitenkin entistä parempaan palvelukokemukseen. Tärkeää oli myös korostaa kiertotalouden ja vastuullisuuden näkökulmaa.

 

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

 

 

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?