Artio Oy -logo

Joomlasta WordPressiin

Asuntotrio Joomlasta WordPressiin

WordPress on varma valinta verkkosivujen julkaisualustaksi!

Asuntotrio on arvostettu ja vakaa isännöintitoimisto, joka palvelee taloyhtiöitä Jämsän, Kuhmoisten sekä Padasjoen toimistoilta myös näiden lähialueilla.

Asuntotrion aiemmatkin sivustot olivat käsialaamme, mutta nyt oli aika vaihtaa julkaisualustaa ja siirtyä Joomlasta WordPressiin.

Nyt on aika valita alustanvaihto Joomlasta WordPressiin!

Jos ylläpidät verkkopalveluasi Joomlassa, harkitse huolella päivitätkö Joomlan uuteen sarjaan, vai olisiko alustanvaihto Joomlasta WordPressiin hieman korkeammasta hinnasta huolimatta kuitenkin parempi vaihtoehto!

Siirto WordPressiin saadaan hoidettua helposti kuvien, tiedostojen, artikkeleiden ja sivujen sisältöineen siirtyessä kerta rysäyksellä.

Vaikka teema ja sivupojat täytyy suunnitella ja rakentaa uudelleen, saadaan samalla raikastettua visuaalinen ilme sekä asiakaspolut, ja sivustorakenne voidaan päivittää uudelleen paremmin palveleviksi.

WordPressin puolesta puhuu kuitenkin sen Joomlaan verratessa huomattavasti helpompi hallittavuus, sekä tuen, jatkuvan kehityksen ja suosion jatkuva kasvu. WordPress jatkaa vahvana ja sen käyttäjämäärät kasvavat sekä Suomessa, että maailmalla.

Tämä varmistaa sitä, että julkaisualusta on turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto, joka pysyy mukana pitkällä aikavälillä.

LUE_TARKEMMIN_BLOGISTAMME

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?