Artio Oy -logo

WordPress jatkokehitys: teknisten ongelmien korjaamisesta käyttäjäkokemuksen parantamiseen!

WORDPRESS JATKOKEHITYS: TEKNISTEN ONGELMIEN KORJAAMISESTA KÄYTTÄJÄKOKEMUKSEN PARANTAMISEEN!

Jos olet valinnut kotisivujesi julkaisualustaksi turvallisen ja monipuolisen WordPressin, voimme jo onnitella sinua.

Lähes rajattoman muokattavuutensa ja jatkuvan, ammattilaisten toimesta tapahtuvan kehitystyön ansiosta WordPress on julkaisualusta, joka pysyy varmasti mukana digitaalisessa kehityksessä ja jatkokehitys on täysin mahdollista hyvin laajalla skaalalla!

Eteen tulee kuitenkin ajan kanssa useita, eri syistä johtuvia haasteita ja ongelmia. WordPressin jatkokehityksen kannalta yksi hienouksista piileekin siinä, että kotisivujasi voi jatkossa kehittää myös muut, kuin sivuston luonut toimija.

Avoimen lähdekoodin WordPress mahdollistaa sinulle sivuston omistajana vapauden valita jatkokehitystyöhön haluamasi toimija.

Useita syitä WordPressin jatkokehitystarpeille

Joskus käyttöön valitut lisäosat aiheuttavat ongelmia, sivuston rakennusvaiheessa toimintojen luominen on jäänyt syystä tai toisesta kesken, tai yrityksen kehitys on tuonut eteen uusia toimintatarpeita verkkosivustolle.

Oli syy mikä tahansa, WordPress mahdollistaa ongelmien korjaamisen ja toimintojen toistamisen tavalla, joka kestää aikaa.

Aina ongelmien korjaaminen suoraan tuotantoversiossa ei onnistu. Jos sivustorakennetta ja tärkeitä toimintoja uusitaan, on parasta ottaa tuotantoversiota kopio kehityspalvelimelle, jotta muutokset ja korjaukset voidaan tehdä sivuston pysyessä kuitenkin koko ajan auki verkkovierailijoille.

Olemme Artiolla toteuttaneet useille eritasoisille sivustoille vaativuustasoltaan ja sisällöltään hyvin eriasteisia jatkokehityspalveluita

Jatkokehitystä on tehty toki muissakin julkaisualustoissa sijaitseville verkkosivuille, mutta tässä artikkelissa keskitymme WordPress- jatkokehityspalveluihin. Kokosimme alle muutamia verkkosivustoja, joita olemme auttaneet ratkaisemalla ja korjaamalla ongelmia tai kehittämällä verkkosivujen käytettävyyttä ja asiakaskokemusta.

FunnyFilms

Tietoturvaongelmien korjaus. Sivusto siirrettiin Artion palvelimelle ja tietoturvaongelman vuoksi sulkeutunut sivusto avattiin uudestaan yleisölle. Ongelma saatiin korjattua hyvin nopeasti.

Venture partners

Käyttäjäpolut, sivustorakenne, tekninen hakukoneoptimointi. WordPress-jatkokehitys. Sivuston rakenteelliset ongelmat korjattiin, ja käyttäjäpolut sekä rakenne uudistettiin palvelemaan asiakkaita paremmin. Samalla teknisen hakukoneoptimoinnin palaset laitettiin paikalleen.

Polkucoaching

Käyttäjäpolut, sivustorakenne, hakukoneoptimointi. WordPress-jatkokehitys. Sivujen ja sivuston rakennetta ja käyttäjäpolkuja parannettiin ja toteutettiin hakukoneoptimoinnillisia toimenpiteitä.

Suomentietokonemuseo Agoran näyttely

Näyttelysivusto. WordPress-jatkokehitys. Agoran näyttelylle jo aloitettu uusi näyttelysivusto viilattiin rakenteellisesti, ulkoasullisesti ja sisällöllisesti kuntoon.

Suomentietokonemuseo 100 v. juhlanäyttely

Näyttelysivusto. WordPress-jatkokehitys. Automaattinen tietojenkäsittely Suomessa saavutti sadan vuoden iän. Tätä varten rakennettiin näyttelysivusto, joka mukailee aiemmin rakennetun Agora-näyttelyn kanssa samaa rakennetta.

Innomaatio

Käyttäjäpolut, sisältösivut, sisältörakenne, kevyt hakukoneoptimointi. WordPress-jatkokehitys.  Uusien palvelusivujen muodostaminen, rakenteelliset muutokset sivustolle ja sivuille, keskeisten toimintojen muutokset sekä kevyt hakukoneoptimointi.

 

Hyvä Olo Ilona

Verkkokaupan lahjakorttimyynti, sisältöpäivityksiä. WordPress-jatkokehitys.  Verkkokaupan myynnin muutokset, tuotteiden muuttaminen lahjakorttien muotoon. Päivityksiä sisältöön.

HVL Oy

WordPress-jatkokehitys. Teknisten ongelmien ja toimintojen korjaus, sivustorakenne, markkinoinnin terästäminen.

Lue projetktista laajemmin referenssistämme

Elonen

Kesäkampanja, teeman huolto.

Ongelmia kotisivuilla?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat avuksesi verkkokehityksen konkarit! Yli 25 v. kokemus ohjelmistokehityksestä ja digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuista takaavat sinulle, että me tiedämme mitä teemme!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme vaativia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne. Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan yhdessä lisää juuri teille sopivasta ratkaisusta!

Ota yhteyttä!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?