Artio Oy -logo

Verkkokauppa-alusta -raportti paljastaa WooCommercen suosion!

Woocommerce verkkokauppa

Paytrailin suositun verkkokauppa-alusta raportin tuoreimmassa versiossa kotimaisista verkkokauppiaista kyselyyn on vastannut huimat 676 verkkokauppiasta, joista tulosten mukaan moni alustaansa tyytyväinen verkkokauppias myykin tuotteitaan juuri WooCommercessa!

Verkkokauppa-alustaansa tyytyväisiä oli vastaajien joukosta 80,1 % vastaajista (542 vastaajaa), joista enin 29,7% ( 161 vastaajaa) myi tuotteitaan ja palveluitaan WooCommercessa.

Tutustu Paytrailin raporttiin verkkokkauppa-alustoista 2023 tästä linkistä.

WooCommerceen tyytyväisiä sekä liikevaihdoltaan pienet että suuret yritykset

WooCommerce loistaa tyytyväisten käyttäjiensä mukaan moneen mukautuvana tuunaajan unelmana, jota on helppo laajentaa ja muokata täysin tarpeen mukaan.

Helppokäyttöiseksi kiitetty WooCommerce sopii yhtä hyvin kaiken kokoisille kaupoille, myytävien tuotteiden vaihdellessa muutamista aina tuhansiin.

Alustaansa tyytyväisistä WooCommerce-kauppiaista alusta sopii mm:
pienille, aloitteleville verkkokaupoille, kohtuullisen tuotemäärän verkkokaupoille, yli 10 000 artikkelin verkkokaupoille, Suomen, Euroopan ja Eu:n alueella myyville verkkokaupoille, sekä mm. järjestöille lahjoitusten hankintaa.

Alusta sopii vastaajien mukaan mainiosti myös tulevaisuudessa laajaneville ja kasvuun sekä kansainvälistymiseen tähtääville verkkokaupoille.

Kuva Paytrailin verkkokauppa-alusta raportista

 

WooCommercen monipuolisuus on arvostettu ominaisuus

Tyytyväisten WooCommerce-kauppiaiden joukko kiittää alustaa helppona ylläpitää, muokata ja laajentaa itse.

Lisäosien edullisuus ja saatavuus monipuolisesti sai kiitosta, ja erityisesti mainittiin analytiikan työkalujen laaja käytettävyys. Helpon muokattavuutensa ansiosta WooCommerce on mainio alusta, vaikka osaamisen taso olisikin heikko.

Mitä enemmän osaamista on, sen monipuolisemmin alustaa voi kehittää aivan itse tarpeittensa pohjalta. Ohjeita ja tietoa löytyy kattavasti myös suomen kielellä. Jos oma aika ja taito ei riitä, jatkokehitykseen on saatavana Suomessakin erittäin laajasti ammattilaisia kumppaneiksi kehitykseen.

Teetä WooCommerce- kauppasi osaavalla asiantuntijalla

Vaikka WooCommerce- verkkokauppaa on helppo ja mukava ylläpitää ja sen ulkoasu on muokattavissa juuri omannäköiseksesi, kannattaa vastaajienkin mielestä kaupan rakentaminen jättää ammattilaisen käsiin.

WordPressin ilmaisena lisäosana alusta itsessään ei maksa mitään, etkä joudu maksamaan myynnistäsi komissioita alustalle.

Aloituskustannukset kaupan rakentamisesta osaavan ammattilaisen käsissä jäävät suhteessa hyvin vaatimattomiksi, kun myynnistäsi ei tarvitse maksaa ulkopuolisille osaa! Jos etsit tekijää WooCommerce kaupallesi, otahan yhteyttä!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?