Artio Oy -logo

WooCommerce-verkkokaupalla sujuvasti 24/7

WooCommerce-verkkokaupat

Artio toimitti jo aiemmin suunnittelemaansa www.hiihtokoulu.fi-verkkosivuille WooCommerce-verkkokaupan

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress -julkaisujärjestelmän lisäosaksi. Se on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.

Mihin suosio perustuu ja mitä se kustantaa?

WooCommercen käyttöönotosta ei aiheudu piilokuluja eli siitä ei synny lisenssimaksuja. Sen etuna on laajennettavuus lähes mihin hyvänsä tarpeeseen. Voit ottaa kätevästi käyttöön ajanvarausjärjestelmän, myydä e-kirjoja, pääsylippuja, verkkokursseja, lahjakortteja tai myydä tuotteitasi useammalla eri kielellä. Vai haluatko kenties kerätä verkkokaupan asiakkaasi kätevästi uutiskirjejärjestelmääsi ja viestiä uutuuksista, kampanjoista ja näin vahvistaa myyntiäsi?

Asiakkaalle tulee kustannuksia WooCommerce-verkkokaupan pystyttämiseen liittyvistä työvaiheista:

• ohjelmistojen asennukset WordPress + WooCommerce sekä mahdolliset lisäosat
• ulkoasun layout, värit, fontit, logo, kuvat, videot, infograafit ja niiden optimointi
• WooCommercen asetusten määrittely (mm. alv-kannat, maksu- ja toimitustavat jne.)
• tuoteasetusten lisääminen
• tuotteiden lisääminen (tuotekuvat- ja tekstit, hinnat, varastoasetukset jne.)
• tuotteiden SEO-optimointi
• ostopolun määrittely ja kassan toimintojen testaus
• muut kauppaan liittyvät dokumentit ja vahvistuskirjeet ( tilaus- ja toimitusehdot, tilausohjeet, yhteydenottomahdollisuudet jne.)
• asiakkaan ohjeistus ja käyttökoulutus

Mimmi Puhakka Artiolta muistuttaa, että verkkokaupan pystyttämisessä töitä voidaan jakaa myös asiakkaalle. Asiakas voi itse syöttää ja SEO-optimoida tuotteensa koulutuksemme ja siihen räätälöityjen ohjeiden avulla. Tällä tapaa yrittäjä voi keventää verkkokaupan kustannuksia, kun me emme käytä aikaa perusasioiden tekemiseen. Samalla sen käyttäminen tulee heti alusta saakka yrittäjälle tutuksi, jolloin kynnys verkkokaupan ja verkkosivujen ylläpitoon madaltuu merkittävästi.

Aloita kevyesti ja lisää panostuksia liiketoimintaan kasvun myötä

WooCommerce + WordPress -yhdistelmällä saat käyttöön monipuoliset toiminnot ja voit laajentaa myytävien tuotteidesi kirjoa liiketoimintasi tarpeiden tai yrityksesi kasvun mukana. WooCommerce on joustava järjestelmä ja soveltuu sen vuoksi erilaisten verkkoliiketoiminnan toteutuksiin, joissa on matala aloituskynnys, mutta joilta vaaditaan lähes rajatonta kasvuvaraa.
Siksi se  on erinomainen valinta verkkokauppasi alustaksi, koska kaikki hallinnointi hoidetaan WordPress-ylläpitoliittymän kautta. Eli kirjaudut sisään samoilla käyttäjätunnuksilla kuin verkkosivustollesi. Verkkokauppiaalle yhden käyttöliittymän ylläpitäminen on arjen rutiineja helpottava tapa myydä tuotteita ympäri maailmaa 24/7.

Helppous yllätti

Entinen maajoukkuehiihtäjä ja nykyinen Hiihtokoulu.fi-yrityksen vetäjä Anssi Pentsinen otti verkkokaupan käyttöön vuoden 2019 lopussa. ”Jo näin lyhyellä kokemuksella voin yhtyä siihen mielipiteeseen, että järjestelmää on helppo käyttää. Sain Artiolta opastuksen, joiden avulla olen selvinnyt mainiosti tuotteiden lisäämisestä sekä tilausten käsittelystä. Olen verrattain innokas kehittämään verkkosivuja, joten uskon ottavani vuoden 2020 aikana käyttöön lisää ominaisuuksia verkkokauppaan sekä jälkimarkkinointiin liittyen. Odotan mielenkiinnolla, että millaiseksi verkkokauppani liiketoiminta muodostuu vuoden 2020 aikana”.

Käy tutustumassa Anssi Pentsisen ylläpitämään verkkokauppaan osoitteessa https://www.hiihtokoulu.fi/kauppa/
Innostuitko verkkokaupasta? Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Artio Oy, Mimmi Puhakka puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?