Uudet kotisivut: Jämsäläistä osaamista komeat 100 vuotta

Uudet kotisivut: Lindroosin Sora Oy

Maarakentamisen ammattilainen tarjoaa palveluitaan Keski-Suomen alueella monipuolisella kalustolla sekä laadukkailla maa-aineksilla

Tuoreet kotisivut kertovat: Lindroosin suvulla on vahva ja pitkä perinne maarakentamisen parissa. Nykyinen yrittäjä Esa Lindroos kulkee isoisänsä jalanjäljissä: vuosikymmenten varteen mahtuu taksi- ja kuorma-autoilua sekä puunkuljetustoimintaa, mutta lopulta yrityksen ydinosaamiseksi vakiintui maarakennusala. Lindroosin Soralla on monipuolinen maanrakennus- ja kuljetuskalusto, jolla voi toteuttaa työt kustannustehokkaasti niin pienessä, kuin suuremmassakin mittakaavassa. Omilta kallio- ja sora-alueilta saadaan maanrakennusaineet yksityisten asiakkaiden lisäksi mm. julkisen sektorinkin tarpeisiin.

Kotisivut oli aika saattaa kuntoon

”Lindroosin Sora on varsinkin Jämsässä hyvin tunnettu yritys, mutta tieto palveluidemme monipuolisuudesta sekä halumme palvella myös pienasiakkaita, ei ole saavuttanut kaikkia paikkakuntalaisia. Myös Kuhmoisten alueen näkyvyydessä meillä on ollut selkeästi petrattavaa. Uusilla verkkosivuilla haimme eritoten selkeämpää viestiä siitä, että me toimimme Jämsän seudun lisäksi myös Kuhmoisten alueella sekä muualla Keski-Suomessa. Tavoitteenamme on myös parantaa tuotteiden ja palveluiden esittelyä, jotta asiakkaat voivat halutessaan tutustua meidän monipuoliseen tarjontamme halutessaan verkossa. Samalla parantui myös hakukonenäkyvyys. Kotisivujen, ja sitä kautta verkkonäkyvyyden, kuntoon saattaminen on yritykselle kohtuullisen ”työläs” urakka. Meidän oli pohdittava tarkkaan, millaisen mielikuvan ja viestin tahdomme antaa yrityksestämme asiakkaille.

Uusien verkkosivujen tekemiselle tuli luonnollinen paine, kun vanhan palvelutarjoajan sopimus päättyi ja verkkosivumme piti joka tapauksessa uusia. Artio oli luonnollinen valinta kumppaniksi: paikallista osaavaa palvelua on aina helppo suosia. Artion toimesta hihat laitettiinkin heilumaan nopeasti. Saimme muutamassa päivässä pystyyn väliaikaisen sivun, joka kertoi asiakkaillemme tärkeimmät yhteydenottokanavat. Tämän jälkeen meille jäi aikaa työstää uudet sivut kuntoon kaikessa rauhassa, pelkäämättä että meidät näkyvyytemme hakukoneissa katoaisi kokonaan.

Uudet verkkosivut ovat juuri meidän näköisemme, sillä loimme itse sivujen sisällöt ja valitsimme haluamamme kuvat. Artio puolestaan suunnitteli sivuston rakenteen, määritti typografisen ulkoasun jo olemassa olevan ohjeistuksemme mukaisesti sekä piti huolta kuvien SEO-optimoinnista. Koimme, että verkkosivuprojekti ei välttämättä ole ihan helppo hanke, vaikka niin voisi olettaa. Kun sisältöjä ja kuvia alkaa todenteolla suunnitella, kuvata ja kirjoittaa, menee työhön yllättävän kauan aikaa. Vaikka saimme sivujen ylläpitoon ohjeet ja koulutuksen, on uuden järjestelmän opettelussa aina myös omat haasteensa. Mielestämme kuitenkin selvisimme näistä haasteista lopulta onnistuneesti, ja uusien verkkosivujen julkistus ajoittui sopivasti uuden vuosikymmenen alkuun”, kommentoi Tanja Lindroos.

Juuri asiakkaan näköinen ratkaisu

Mimmi Puhakka Artiolta työsti Lindroosin Soran kotisivut kuntoon yhdessä yrityksen henkilökunnan kanssa.  ”Tämä oli poikkeuksellinen projekti itselleni sinänsä, sillä asiakkaalla oli vahva ja selkeä näkemys siitä, että millaiset sivut he haluavat ja mitä sinne kuuluu laittaa. Yleensä www-sivujen uudistuksen saa suunnitella melko nollasta, jossa odotuksena on uutuusarvo ja niiden toimivuus. Lindroosin Soralla oli selkeä näkemys siitä, että mitä ominaisuuksia he haluavat kotisivuilleen. He olivat tehneet selkeän analyysin kilpailijoiden tarjonnasta ja osasivat tämän myötä myös kartoittaa puutteet omilla sivuilla.  Asiakas oli siis tehnyt kotiläksynsä uusiin sivuihin liittyen todella hyvin ja heillä oli halu tuottaa itsenäisesti sivujen sisältöä. Artion tehtäväksi jäi graafisen ulkoasun luominen jo olemassa olevan ohjeistuksen pohjalta sekä sivustorakenteen että tekniikan varmistaminen.

Koska asiakas halusi olla itse luomassa kotisivujaan, oli aikataulu valmistumisen suhteen tavallista pidempi. Yleensä verkkosivuja luodaan silloin, kun muulta työtä ehditään, joten väistämättä valmistumiselle täytyy antaa aikaa. Minusta sivujen julkaisu saatiin kuitenkin sopivasti näin uuden vuosikymmenen alkuun. Onhan yrityksen perinteet jo täyttämässä merkittävän merkkipaalun ja yrityshistoriaa tulee täyteen jo komeat 100 vuotta. Artio toivottaakin perheyritykselle menestyksekästä seuraavaa yritysvuosisataa sekä turvallisia rallikilometrejä Anjalle ja Esalle!

Käy tutustumassa tämän perinteikkään yrityksen kotisivuihin osoitteessa https://www.lindroosinsora.fi.
Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa, niin ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Mimmi Puhakka puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?