Artio Oy -logo

Patapirtti myy onnellisuutta myös verkkopalvelussa

Patapirtti-verkkopalvelu

Ravintola Patapirtin johtavana teemana on luonnon hyvää tekevä voima – hemmottelu ja elämykset. Se näkyy myös yrityksen verkkopalvelussa.

Uusi-Yijälän luomutila on kiireettömyyden keidas, jossa voit hiljentyä ja rauhoittua omaan tahtiisi sekä nauttia kotimaisesta luomuruuasta. Viihdy ja voimaannu Patapirtillä!Himoksen kupeessa sijaitseva Ravintola Patapirtti tarjoaa huikean makumatkan, jossa voit nauttia à la carte -ruokaa sekä oman viinitilan tuotteita. Onnellisuutta myydään myös tilan verkkopalvelussa. Tilalla voit yöpyä viehättävissä majoitustiloissa, edistää omaa hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi luonnon hoivalla ja voimalla, pulahtaa uimaan Patalahteen ja tutustua Uusi-Yijälän mielenkiintoiseen historiaan. Patapirtti on myös tunnettu kokous- ja tapaamispaikkana, joka kutsuu asiakkaitaan tunnelmallisen pirtin lämpöön ja takkatulen räiskeeseen.

Tämä kaikki sekä Himoksen ja Jämsän aktiviteetit ovat ulottuvillasi, kun löydät itsesi Patapirtiltä.

Myymme onnellisuutta verkossa

Tarja Uusipaasto kommentoi: ”Ravintola Patapirtti on toiminut vuodesta 2005 lähtien ja ensi vuonna saavutamme jo rippi-iän. Koska verkkopalveluiden on kehityttävä jatkuvasti ja ulkoasua on uudistettava aika ajoin, ajattelimme, että ehkäpä meidän olisi hyvä hieman päivittää sivujen ulkoasua ja tarkastaa palvelujemme sisältö. Sinänsä suurille muutoksille ei ollut tarvetta, mutta pieni freesaus ulkoasuun sekä muutamien toiminnallisuuksien parannus oli paikallaan. Sivustouudistuksen lähtökohtana oli se, että uudet sivut ovat helppokäyttöiset, asiakkaat löytävät haluamansa nopeasti ja Oiva-raportti on saatavilla entistä helpommin.

Kuvilla sekä helposti luettavalla tyylillä uudistimme ruokalistamme sekä tilaviiniemme ulkoasun. #Patapirtti toimii edelleen Facebookin ja Instagramin avulla. Sosiaalisesta mediasta on tullut osa Patapirtin arkea ja sitä kautta on todella helppo päivittää viimeisimpiä kuulumisiamme. Verkkosivuille liitetty someseinä tarjoaa ajankohtaiset asiat myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät itse ole liittyneet näiden palveluiden käyttäjiksi. Uudistuksen myötä pystyn myös itse tekemään sivuille pieniä päivityksiä. En ymmärrä nettisivujen tekemisestä mitään, mutta idioottivarmalla ohjelmalla ja minulle annetuilla ohjeilla uskon pärjääväni omin päin.

Artion avulla verkkopalvelun uudistus oli helppo saattaa valmiiksi

Oman ajan käyttö projektissa oli lähestulkoon minimaalinen, käytännössä luotin heidän työhönsä. Annoin vapaat kädet toteuttaa verkkosivuratkaisun, sillä sivustouudistuksen ajankohta sijoittui jo alkaneeseen sesonkiimme. Olen iloinen, että verkkoratkaisuihin on kumppani omalta paikkakunnalta – on ainakin apu lähellä, jos ongelmia ilmenee. Artion kanssa voi kokea todellista kumppanuutta. He ovat yhteydessä aktiivisesti, mikäli heidän mielestään jotain korjattavaa tai päivittämisen tarvetta verkkopalveluun ilmaantuu”.

Artio valmisti Ravintola Patapirtin kotisivujen visuaalisen ulkoasun uusiksi ja samalla korjasimme muutamia teknisiä ongelmia, jotka olivat edellisten kotisivujen haasteena. Projektin tekeminen oli sinänsä helppoa ja mukavaa, sillä Patapirtti ja sen emäntänä hääräävä Tarja ovat minulle hyvinkin tuttuja, joten yrityksen visio oli varsin selkeä. Patapirtiltä löytyi omasta takaa erinomaiset sisällöt sekä todella kattavasti tekstiä, valokuvia ja videomateriaalia verkkopalvelun perustaksi. Vaikka verkkosivujen suunnitteluun liittyvien yksityiskohtien hiominen oli haastavaa Patapirtin sesongin vuoksi, niin kunnialla tästäkin selvittiin.

Harvoin sitä saa niinkin ylistävää palautetta kuin Tarja antoi: ”I love Artio”! Eli ilmeisesti projekti onnistui haasteista huolimatta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio suosittelee lämpimästi Ravintola Patapirttiä ja kehottaakin kokeilemaan tarjolla olevaa hyönteisruokaa, mehiläiskuhnurintoukkia!

Herkulliset ruuat, viinit ja ihastuttavan majoituksen löydät uudistetuilta verkkosivuilta osoitteesta www.patapirtti.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?