Artio Oy -logo

WooCommerce on loistava lisäosa, kun pääosassa ovat tuotteet

Tyostokiinnityksiin-erikoistunut-OK-VISE-uudisti-verkkopalvelunsa-WordPressiin

Työstökiinnityksiin erikoistunut OK-VISE uudisti verkkopalvelunsa WordPressiin

OK-VISEN tuotantotilat sijaitsevat Muuramessa, mutta 90% tuotannosta lähtee globaaleille markkinoille aina USA:han, Kiinaan ja Taiwaniin asti.

Verkkopalvelu-uudistuksen lähtökohtana olikin uskottavan brändi-ilmeen ylläpitäminen ja terävöittäminen kansainvälisillä markkinoilla, sekä käyttäjäystävällinen ja looginen palvelurakenne ja tuotteistoinformaation selkeä esittämistapa huolimatta siitä, mistä päin maailmaa verkkoselaaja sivustolle laskeutuu.

WooCommerce on loistava lisäosa, kun pääosassa ovat tuotteet

Työstökiinnityksiin erikoistuneen OK-VISEN kattava tuotteisto matala-, reikämatriisikiinnittimiä variaatioineen tuodaan WooCommercen avulla esiin selkeästi ja informoivasti.
WooCommerce onkin loistava lisäosa WordPressiin myös silloin, kun verkkokauppaa ei ole, mutta pääosassa ovat tuotteet. Kaikki tarvittava informaatio videoineen, ladattavine tiedostoineen ja tärkeine ominaisuuksineen saadaan loogisesti ja helposti esitettyä visuaalisesti miellyttävästi.

LUE LISÄÄ PROJEKTISTA REFERENSSEISTÄMME »

Ota yhteyttä jo tänään!

Jos et ole aivan varma, onko kotisivuillasi asiat kunnossa, ota yhteyttä ja kysy meitä avuksesi. Laitetaan kotisivusi kuntoon ja huolehditaan, että tuotteittesi ja palveluittesi väsymätön myyjäsi verkossa toimii kuten pitää!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!»

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?