Artio Oy -logo

Artion materiaalipankin uudet ladattavat oppaat

Ladattavat oppaat Artion materiaalipankista

Artion materiaalipankin uudet, maksuttomat oppaat!

Julkaisimme materiaalipankkiimme kaksi uutta opasta. Maksuttomat, ladattavat oppaamme ovat informatiivisia paketteja, joiden avulla pääset helposti kärryille digitaalisen markkinointikokonaisuuden kiemuroista, vaikkei sinulla olisi aiempaa tietämystä aiheista.

WordPress pähkinänkuoressa

WordPress-pähkinänkuoressa on lyhyt johdatus siihen, mistä verkkosivustot koostuvat ja mitä on hyvä ymmärtää suunnitellessasi yrityksellesi aiempaa parempaa näkyvyyttä verkossa.
Selitämme oppaassa auki kaiken oleellisen sivustorakenteen osasista sekä teknisesti, että sisällön eri näkökulmista. Avaamme myös hakukoneoptimoinnin kokonaisuutta selvästi havainnollistaen.

Lataa maksuton oppaamme ja saat käsityksen WordPress-sivuston keskeisimmistä osasista, termistöstä ja ymmärrät mistä lähteä liikkeelle!

Markkinointia suunnitelmallisesti-työpohja

Mitä markkinointi on ja mihin sitä tarvitaan?
Aloitetaan kylmästä tosiseikasta; ilman maksavia asiakkaita ei liiketoiminta ole kannattavaa.

Tavoittaaksesi uusia asiakkaita ja säilyttääksesi jo saavuttamasi asiakkaat, yrityksesi on ymmärrettävä markkinoinnin arvo.

Laadimme sinulle täytettävän markkinointisuunnitelman työpohjan, jonka avulla pääset jyvälle siitä, miten monta eri näkökulmaa on otettava huomioon, kun markkinointia aletaan suunnittelemaan.

Täyttämälä pohjan, ymmärrät myös mittareiden tärkeyden.

Lataa työpohja ja aloita markkinointisi strateginen suunnitteleminen jo tänään!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?