Artio Oy -logo

Hiihtokeskuksia ja lunta -sivusto

Multi-Snowtech-sivusto

Hiihtokeskusurakointi ja lumetuspalvelut ammattitaidolla, lupaa Oy Multi-Snowtech Ltd . ”Olemme rakentaneet matkailukeskuksia ja tuottaneet lumetuspalveluita kattaen koko Suomen jo yli 20 vuoden ajan. Laitamme veden liikkeelle, pidämme sen putkessa, sähköistämme kaapelit ja lumen teemme tykeillä. Hiihtohissit tulee Leitnerilta ja asennus sekä huollot meiltä. Lumetukseen suunnittelemme ja asennamme niin kiinteitä kuin siirrettäviä lumetusjärjestelmiä. Lumetuspalvelua suoritamme kolmella siirrettävällä Pyry-lumetusjärjestelmällä.”

Multi-Snowtech halusi verkkosivustolleen modernin ilmeen ja mahdollisuuden päivittää niitä helposti itse

”Lumen ammattilainen Oy Multi-Snowtech Ltd. halusi uudistaa verkkosivunsa visuaalisen ilmeen nykyaikaiseksi. Sivustolla tuli olla mahdollisuus esitellä yrityksen palveluja ja myytäviä tuotteita entistä paremmin – ja myös kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa verkon välityksellä. Koska tavara liikkuu, tulee sivujen sisällön olla itse helposti päivitettävissä. Siitä lähdettiin.

Hiihtokeskusten lisäksi yritystä työllistävät massatapahtumien sähköistykset, metsäteollisuus ja lumirakentaminen. Esimerkiksi Lainion lumilinnakokonaisuus SnowVillage on rakentunut yhteistyössä Oy Multi-Snowtech Ltd:n kanssa. Yrityksen toimialueena on koko Suomi, mutta eivät ulkomaiset asiakkaatkaan ole vieraita. Sen vuoksi sivusto täydentyy ajan niin salliessa englanninkielisellä tiivistelmäosiolla”, Pekka Virolainen kommentoi.

Kamapörssi aukeaa marraskuussa

Pääliiketoimintansa lisäksi yritys myy hyväkuntoisia ja huollettuja, käytettyjä hiihtokeskustarvikkeita ja -kalustoja. Verkkosivusto on luonnollisin paikka esitellä myytäviä tuotteita ja ottaa vastaan asiakaskontakteja. Onhan internet auki vuoden jokaisen päivän kaikkina tunteina. Marraskuussa avautuva ”Kamapörssi” on toteutettu WordPressin WooCommerce-verkkokauppalisäosalla.

”Sivuston toteutus oli mutkatonta, koska asiakkaalla oli valmis näkemys verkkosivujen sisällöstä. Työn edistyessä palautteen sai aikailematta ja siekailematta”, arvostaa yhteistyötä Kirsi Äikäs Artiosta.

Oy Multi-Snowtech Ltd:n verkkosivut ovat siis WordPress-alustalla. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja ovat tällä tapaa helposti jokaisen saavutettavissa.

Tutustu lumen ammattilaisen verkkosivuihin osoitteessa www.multisnowtech.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, info@artio.fi puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?