Artio Oy -logo

Aurinkoinen yritysilme Kahvila-ravintola Akuliinalle

Aurinkoinen yritysilme Kahvila-ravintola Akuliinalle

Kaipaatko arjen herkutteluhetkeä maistuvien leivonnaisten, jäätelöannosten, maukkaan lohileivän taikka kuuman kupin parissa? Vai mielitkö ystäviesi kanssa kuuntelemaan lempiartistiasi lämpimänä kesäiltana nauttien terassilla muutaman kylmän juoman? Joku huokaa ihastuneesti, täällähän on vanhoja autoja näytillä.

Jämsän Äijän aukion sydämessä sijaitsee Kahvila-ravintola Akuliina

Lauantaisin torilla kuhisee ihmisiä aina ja tarjolla on perinteisiä torimyyntituotteita. Välillä raikaa laulu ja musiikkitapahtumat, unohtamatta salibandypelaajien riemua tai koristurnauksen hurraa-huutoja. Ja pelataanhan Akuliinassa myös jo perinteeksi muodostunut Nine Ball Open -biljarditurnaus.

Usko tai älä, tätä kaikkea ja paljon muuta on luvassa, kun piipahdat Akuliinan tunnelmaan.

Yritysilme kuntoon myös verkossa

Tuomo Mäyrämäki kommentoi: ”Akuliina viettää ensi vuonna 25-vuotispäiväänsä, joten muiden uudistusten ohella halusimme tuoda myös verkkosivut 2020-luvulle. Vanhat sivut eivät toimineet kunnolla mobiililaitteilla ja niiden päivittäminen koettiin jokseenkin hankalaksi. Sivustouudistuksen lähtökohtana oli, että uudet sivut ovat näyttävät ja kuvien sekä tekstien avulla meidän kattavat palvelumme tulevat hyvin esille.

Ajankohtaista-sivu toimii Facebookin ja Instagramin avulla, sillä sosiaalisesta mediasta on tullut osa arkea ja sitä on helppo päivittää. Samalla tarjosimme somekanavan myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät itse ole liittyneet sen käyttäjiksi. Tapahtumakalenterin uudistuksella saamme keikkakesän esiintyjät paremmin nähtäville. Kaiken tämän saimme aikaan Artion asiantuntevalla avulla ja yritysilmeen uudistus saatiin maaliin juuri niin kuin pitikin. Olen iloinen, että kumppani löytyi omalta paikkakunnalta. On aina helpompaa toimia, kun apu lähellä, jos jotain pulmia tulee vastaan. Suosittelen lämpimästä Artiota kumppaniksi digitaalisiin ratkaisuihin”.

Artio suunnitteli Kahvila-ravintolalla Akuliinan verkkosivujen visuaalisen ulkoasun uusiksi. Lähtötilanteessa tiedossa oli paikan tunnelma ja sekä graafinen värimaailma. Ehdotonta plussaa projektissa oli, että Akuliinalla oli erinomaista valokuva- ja videomateriaalia tarjolla yllin kyllin, joista sai poimia ”kirsikat kakun päälle”. Verkkosivujen suunnittelua oli helppo viedä eteenpäin, kun yhteyshenkilönä toimi Moonika Mägi. Hän oli jo ennakkoon kartoittanut selvästi ne tarpeet sekä kipupisteet, mitä Akuliinan verkkosivujen ja yritysilmeen uudistus vaati. Sen vuoksi sivujen ulkoasun ja tarvittavan tekniikan määrittäminen meni todella vaivattomasti.

Erityisen ilahduttavaa oli, että projekti poiki nopeasti palautetta, jonka myötä sivuja kehitettiin lisää. Akuliinalla on selkeästi uskolliset asiakkaat, jotka ottivat uudet sivut nopeasti omakseen, kommentoi Mimmi Puhakka.

Artio toivottaa liki 25-vuotiaalle Kahvila-ravintola Akuliinalle paljon onnea ja menestystä niin nyt kuin myös jatkossakin!

Parhaan kuvan Kahvila-ravintola Akuliinan toiminnasta löydät ihastuttavilta verkkosivuilta osoitteessa www.akuliina.fi/.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?