Artio Oy -logo

Suomen suurin rockfestivaali – Rockfest

Rockfest

Rockfest on suomalainen rock- ja metallimusiikkiin keskittyvä festivaali, joka järjestettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2017 Vantaalla. Jo tuolloin paikalle saapui 50 000 ihmisen yleisö nauttimaan kovimpien rocktähtien tarjoilemaa kattausta. Festivaali sai jatkoa vuosina 2018 ja 2019, jolloin tapahtuman järjestämispaikkana toimi Hyvinkään lentokenttä. Yhäkin se on hyvissä voimissaan ja vuonna 2020 Nelonen Media Liven omistama tapahtuma järjestetään Tampereella Särkänniemen tapahtumarannalla 5.–7. kesäkuuta. Päätähtenä esiintyy Iron Maiden, ja heidän lisäkseen tapahtuman toisena esiintyjänä on julkistettuna Nightwish. Rockin kuuntelijoille on siis takuuvarmasti luvassa jälleen kerran ikimuistoiset festarit.

Artio @therockfest

On aina todella upea hetki, kun saamme täytettyä asiakkaan toiveet ja niin tekijät kuin tilaajakin voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen. Yhteyttä pidettiin kasvokkain tavaten sekä sähköpostilla ja puhelimitse. Tämän tyyppisissä projekteissa ideoita ja viestejä vaihdetaan tiuhaan tahtiin, jolloin myös väärinkäsitysten mahdollisuus herkästi tuplaantuu. Onneksi asiakkaan puolelta yhteyshenkilönä on sellainen persoona, jolle voi soittaa kiireenkin keskellä ja varmistaa, että kaikki ovat ymmärtäneet tehtävät muutokset samalla tavalla.

Verkkosivut sisältävät visuaalisesti tyylitellymmän navigaation, josta on ohjaus suoraan lippukauppoihin. Lisäksi sivuille toteutettiin @therockfest-someseinä sekä englanninkielinen yhteenvetosivu. Verkkosivuille on tulossa vielä paljon muuta ja sivut ovat tietenkin toteutettu maailman suosituimmalla WordPress-verkkoalustalla, kommentoivat Mimmi Puhakka ja Kirsi Äikäs.

Lisätietoja projektista: Artio Oy, info@artio.fi, puh. +358 400 789 592.

Lisää bändijulkistuksia on luvassa, joten ”Stay Tuned!” verkkosivuilla https://www.rockfest.fi/.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?