Artio Oy -logo

Artio uudisti Rehakka Group Oy -verkkokaupan

WooCommerce-verkkokauppa Rehakka Group

Projektin tavoitteena oli rakentaa nykyaikainen, selkeä, helposti käytettävä ja luottamusta herättävä verkkokauppa WordPress-ympäristöön WooCommerce-verkkokauppalisäosalla. Lisäksi sivuille rakennettiin aiempaa sujuvampi, käyttäjälähtöinen verkkokauppiaan käyttöliittymä.

Oma huomiotieto-kenttä

Rakensimme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti tuotekuvien yhteyteen oman huomiotieto-kentän. Kentän avulla voi tuotteelle syöttää lisähuomion, jolla on helppoa ilmaista esimerkiksi tuotteen tietty ominaisuus, tuotteiden toimitukseen liittyvät lisätiedot tai vaikkapa saatavuuteen liittyvää lisäinformaatiota.

Lisähuomiokenttä Rehakka Groupin verkkokaupassa

 

Videon lisäysmahdollisuus tuotekuvan paikalle

Normaalin tuotekuvan sijaan myös videon esittäminen on nyt mahdollista tuotekuvan paikalla. Tämä ominaisuus antaa mahdollisuuden esitellä tuotteita paljon monipuolisemmin ja laajemmin.

Videon lisäys tuotekuvaan

Tuotteen selausta helpottavat välilehdet

Samalla tuotteen ulkoasuun kustomoitiin lisäominaisuuksista kertova välilehtikavalkadi, joka antaa laajat mahdollisuudet esitellä myyntituotetta mahdollisimman monipuolisesti. Tuotteiden esittäminen välilehdillä tuo myös käyttömukavuutta, sillä kaikki tiedot eivät aukea kerralla, vaan verkkokaupan asiakas voi lukea lisätietoa eri välilehdiltä kiinnostuksensa mukaan.

Lue lisää projektista »

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Päivitä tai hanki uudet WordPress-kotisivut »

… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Tule 
Artion

asiakkaaksi 😊

Eikö
etsimääsi
löydy?