Artio Oy -logo

Verkkokaupan sesonki on nyt!

Cocodens Oy siirtyi myymään palveluitaan nettiin WooCommerce-kauppansa avulla

‍Paytrailin raportti ”Verkkokauppa Suomessa 2020” paljastaa suuren muutoksen suomalaisten ostoskäyttäytymisessä. Vuonna 2020 verkkokaupasta tuli osa suomalaisten perusarkea, 73 % suomalaisista kertoi tehneensä ostoksia verkkokaupoista edellisen 28 päivän aikana. 24 % suomalaisista kertoi lisänneensä verkko-ostamistaan viimeisen vuoden aikana.

Ratkaisumme WooCommece-verkkokauppasi toteutukseen

Helppokäyttöinen, toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka on auki 24/7. Me teemme räätälöidyt WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle. WooCommerce on WordPressin suosituin lisäosa.

Voit jättää meidän huoleksemme nykyaikaisen verkkokaupan turvallisuusvaatimukset ja verkkokaupan skaalautuvuuden. Kauppasi mukautuu eri kokoisille laitteille ja ostaminen on helppoa.

Artiolta helppokäyttöinen, toimiva ja visuaalisesti tyylikäs verkkokauppa »

Cocodens Oy myy palveluitaan WooCommerce-kauppansa avulla »

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut (10 sähköpostiosoitetta) sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa kauttamme verkkotunnus »

Palvelimemme käyttävät ympäristöystävällisesti vihreää sähköä

Artion palvelimet pyörivät ympäristöystävällisesti. Kaikki käytetty energia on puhtaasti vihreää sähköä. Hankkimamme sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100 % uusiutuvaa energiaa, joka on tuotettu tuuli- ja vesivoimalla.

Datakeskuksemme sijainti Suomessa vähentää energiantarvetta, koska Suomen ilmasto sallii hyödyntää jäähdytyksessä viileää ulkoilmaa. Myös näin otamme huomioon ympäristökysymykset, kuten energiankulutuksen tai CO2-päästöt.

Valitsemalla Artion vihreän webhotelli- tai pilvipalvelun olet osaltasi mukana tekemässä parempaa huomista.‍

Soita, laita sähköpostia tai tule käymään!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?