Artio Oy -logo

Miten teillä palvellaan vuokra-asunnon hakijaa?

Sähköinen asuntohakemus helpottaa asunnon hakemista

Kiinteistö Oy Jämsänmäki on Jämsän kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiöllä on 621 rivi- ja kerrostaloasuntoa viidessä taajamassa. Jämsän kaupunki otti vuonna 2016 käyttöön sähköisen asuntojen hakupalvelun, joka toimii samalla vuokra-asuntojen markkinointikanavana.

Voimme iloksemme kertoa, että tällä viikolla verkkopalvelua täydennettiin sähköisellä asuntohakemuslomakkeella, joka parantaa huomattavasti asuntohakijan asiakaskokemusta ja helpottaa hakemuskäsittelijöiden työtä.

Kiinteistö Oy Jämsänmäki,Jämsän kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö esittelee asunnot netissä

‍Monipuoliset haku-/suodatustoiminnot

Koy Jämsänmäen WordPress-verkkosivuilla esitellään niin Jämsä asuinkuntana kuin eri taajamat ja vuokra-asunnot. Jämsänmäen verkkopalvelussa halutunlaisen huoneiston etsiminen on vaivatonta ja helppoa monipuolisella hakutoiminnolla.

Vuokra-asuntojen hakutoiminto auttaa löytämään helposti oman kodin

‍Kattava esittely huoneistosta

‍Palvelu mahdollistaa perustietojen, asumiskulujen, asunnon pohjakuvan ja pihakaavion esittelyn vaivattomasti. Asuinalueen esittelyssä on mahdollista kertoa mielenkiintoisia lisätietoja, jotka voivat auttaa asunnon valinnassa.

Perustiedot ovat nähtävillä yhdellä silmäyksellä, ja sivusto on nykyvaatimusten mukaan saavutettava. Kohteesta on mahdollisuus kysyä lisätietoja asunnosta tai lähettää hakemus suoraan käsiteltäväksi.

Tiettyä, haluttua vuokra-asuntoa voi hakea sähköisellä asuntohakemuksella

‍Asuntohakemus voidaan kohdistaa juuri tiettyyn huoneistoon

Sähköisen asuntohakemuks‍en mukana voi lähettää tarvittavat liitteet. Lähetyksen jälkeen hakemuksen yhteenveto saapuu hakijan sähköpostiosoitteeseen.

Vuokra-asunnon hakeminen on asiakasystävällistä – valittua asuntoa voi hakea suoraan sähköisellä asuntohakemuslomakkeella. Samalla lomakkeella voit hakea myös muitakin kohteita haluttujen ominaisuuksien mukaan.

Lomake ilmoittaa hakijalle, mikäli jokin vaadittava tieto on jäänyt täyttämättä. Hakija voi siis lähettää hakemuksensa vasta täytettyään kaikki oleelliset tiedot.

Sähköinen asuntohakemus helpottaa asunnon hakemista

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii sivustoja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

 

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?