Artio Oy -logo

Nopeasti latautuvat ja Googlea kiinnostavat kotisivut

Wordpressin latausnopeus selviää testeillä. Artio testaa aina WordPress-sivujen latausnopeuden.

Älä hukkaa näkyvyyttäsi hakukoneissa

Yrityksen kotisivut ja verkkokauppa kannattaa pitää ajan tasalla ja uudistaa aika ajoin monestakin syystä. Tärkein niistä on saada sivuille näkyvyyttä hakukoneissa eli lisää kävijöitä ja lisää mahdollisia asiakkaita. Hakukoneet arvostavat tuoretta sisältöä ja tulkitsevat päivittymättömillä sivuilla olevan tiedon helposti vanhentuneeksi ja laskevat niiden sijoituksia hakutuloksissa.

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Googlen hakukone suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Päivitä tai hanki uudet WordPress-kotisivut »

Nopeasti latautuvat ja Googlea kiinnostavat kotisivut

Paitsi että tekemämme verkkosivut hakukoneoptimoidaan, otamme huomioon myös sivuston latausnopeuden. Käyttäjäystävälliset kotisivut latautuvat nopeasti ja sisältö on helposti hahmotettavissa.‍

WordPressin latausnopeus selviää testeillä. Artio testaa aina WordPress-sivujen latausnopeuden.

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut (10 kpl sähköpostiosoitteita) sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?