Artio Oy -logo

Porakaivoliike värikkäästi WordPressiin

Porakaivoliike Kallioniemi Oy -verkkosivu värikkäästi WordPressiin

Porakaivoliike Kallioniemi Oy on kaivonporausalan erikoisosaaja Keski-Suomesta. Maalämpö ja vesikaivot valmistuvat yli 55 vuoden kokemuksella kaikille tarvitsijoille – kotitalouksille, maatiloille, mökeille ja yrityksille.

Erikoisosaajia tarvitaan joka alalla, ja kun kaksi ammattilaista – vaikkakin eri aloilla – tekee yhteistyötä, ei lopputulos voi millään olla erinomaista huonompi.

Jos emmit lämpö- tai vesikaivon hankintaa tai paikkaa, kannattaa heittää varpu sivuun ja ottaa asiasta selvää vaikkapa netistä. Porakaivoliike Kallioniemi Oy:n verkkosivuilta porakaivoliikekallioniemi.fi saat kattavasti tietoa sekä maalämpöratkaisuista että vesikaivon hankinnasta. Ja aina voi soittaa, porakaivoliike palvelee ystävällisesti ja iloisella otteella.

Jos taas tarvitset liiketoimintaasi tukevat, modernit ja tyylikkäät verkkosivut tai verkkokaupan, ota yhteyttä meihin! Lisätietoja tästä projektista ja oman tulevan projektisi kuvioista saat tietysti meiltä  Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Muutama hyvä syy lämpökaivon hankintaan

Hanki sinäkin puhdasta ja ilmaista lämmitysenergiaa kotiisi ja nauti kissanpäivistä.

Lämpökaivolla saat uusiutuvan maahan varastoituneen ympäristöystävällisen lämpöenergian käyttöösi. Lämmitysmuotona se on puhdas ja ehdottoman ekologinen.  Energiapumppujen käytöllä voit puolittaa energiakustannukset, mikäli olet aikaisemmin käyttänyt öljyä tai sähköä. Maalämpö on edullista ja kustannustehokasta.

Jos olet energiapihi, pienennä energian kulutusta tehokkaasti lämpöä tuottavan maalämmön avulla ja vähennä kiinteistösi hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi energiakaivot ovat lähes huoltovapaita ja aikaa kestäviä, lämpöpumpun osia uusitaan noin 15–20 vuoden välein eli se on käytännössä ikuinen.

Meidän valinta on WordPress

Porakaivoliike Kallioniemen verkkosivusto on rakennettu WordPress-alustalle niin kuin suurin osa muistakin nykyään toimittamistamme verkkosivustoista ja verkkokaupoista. Helppokäyttöisyys on yksi niistä asioista, joka tekee WordPressistä maailman suosituimman verkkosivualustan. Jos ja kun asiakas haluaa itse päivittää verkkosivujaan, ei se saa olla hankalaa.

Lisäksi WordPress tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa lähes minkälaisia ratkaisuja tahansa – lisäosia erilaisten toimintojen toteuttamiseen on saatavilla lukuisia, siis oikeasti paljon… eli ainakaan käytetty julkaisualusta ei rajoita luovuutta verkkopalvelun kehittämisessä.

Paitsi että teemme teknisesti toimivia, näyttäviä verkkosivuja, huomioimme aina myös hakukonenäkyvyyden sekä sivuston saavutettavuuden.

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai verkkotunnuksen?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Katso lisää ja tilaa verkkotunnus »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?