Dt-Keskukselle uusi, raikas WooCommerce-verkkokauppa!

DT-Keskuksen verkkokauppa WooCommerceen

DT-Keskus on haja-asutusalueen jätevedenkäsittelyjärjestelmiin sekä kuivakäymäläratkaisuihin erikoistunut verkkokauppa.

Omistajanvaihdoksen myötä verkkokaupan oli aika astua nykypäivään, ja uudeksi verkkokauppapohjaksi valikoitui WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosana loistava WooCommerce.

DT-Keskuksen motto “pieniä ympäristötekoja yhdessä asiakkaiden kanssa”, näkyy selvästi kattavassa valikoimassa mökkeilyn arkeen nykyaikaista mukavuutta tuovia, ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Etsit sitten kompostikäymälää ulos, tuhkaavaa kuivakäymälää sisätiloihin tai jätevesisuunnitelman laatijaa haja-asutusalueen kohteellesi, löydät asiantuntevan avun ja tuotteet DT-Keskuksesta.

DT-Keskuksen kauppias, hajavesihuollon asiantuntija Jouni Saunamäki pitää tärkeänä ymmärtää kuinka ”puhdas tulevaisuus on kaikkien yhteinen etu, ja jokainen voi aloittaa omalta tontilta tai mökkirannasta ja näyttää naapurillekin esimerkkiä”.

DT-Keskuksen palveluihin kuuluvat myös jätevesisuunnitelmat Keski-Suomen sekä Etelä-Pohjanmaan alueella. Kokemusta tuoreella kauppiaalla onkin, sillä hän on toiminut jätevesijärjestelmien kvv-työnjohtajana yli 400 kohteessa!

Saimme Artiolla kunnian toteuttaa haasteellinen projekti, jossa uudistettiin kaupan ulkoasu ja asiakaspolut tavoitteena myynnin kasvu.

Nykyaikaisen verkkokaupan perusvaatimuksena toimii responsiivisuus, latausnopeus, käyttäjäystävällisyys ja asiakkaan luottamuksen saavuttaminen jo ensimmäisten sivustovierailijan viettämien sekuntien aikana.

Saapuessaan verkkokauppaan mahdollisen asiakkaan tulee nopeasti saada käsitys siitä, mihin hän on saapunut ja mitä sivustolla on hänelle tarjottavanaan.

Vaikka sivuille piiloutuu kattavasti tärkeää, informatiivista sisältöä, on verkkokaupan tehtävä kuljettaa saapunut asiakas kassalle mukaansatempaavia ja ketteriä polkuja turvallisesti käyden heti etusivulta asti. DT-Keskuksen valikoimasta löydätkin helposti juuri sinulle parhaiten sopivan kuivakäymäläratkaisun oheistuotteineen.

Meille Artiolla projekti oli mieluinen ja yhteistyö kauppiaan kanssa sujui aina iloisissa merkeissä.

Tutustu DT-Keskuksen uuteen verkkokauppaan ja palveluihin tästä!

DT-Keskuksen leppoisa kauppiasyrittäjä Jouni Saunamäki kommentoi projektin ja lopputuloksen olleen kaikin puolin onnistunut!

Mihin WooCommercen suosio perustuu ja mitä se maksaa?

WooCommercen käyttöönotosta ei aiheudu piilokuluja eli se ei sisällä lisenssimaksuja. Sen etuna on laajennettavuus lähes mihin hyvänsä tarpeeseen. Voit ottaa kätevästi käyttöön ajanvarausjärjestelmän, myydä e-kirjoja, pääsylippuja, verkkokursseja, lahjakortteja tai myydä tuotteitasi useammalla eri kielellä. Vai haluatko kenties kerätä verkkokaupan asiakkaasi kätevästi uutiskirjejärjestelmääsi ja viestiä uutuuksista, kampanjoista ja näin vahvistaa myyntiäsi?

WooCommerce + WordPress -yhdistelmällä saat käyttöösi monipuoliset toiminnot ja voit laajentaa myytävien tuotteidesi kirjoa liiketoimintasi tarpeiden tai yrityksesi kasvun mukana. WooCommerce on joustava järjestelmä ja soveltuu sen vuoksi erilaisiin verkkoliiketoiminnan toteutuksiin, joissa on matala aloituskynnys, mutta joilta vaaditaan lähes rajatonta kasvuvaraa.

Innostuitko verkkokaupasta? Ole rohkeasti yhteydessä, suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu ja hinta!

Tuotesisällöt Fingusta WooCommerceen

Vanha sisältö tuotiin Fingun alustalta WordPressiin, kiitos WordPressin loistavan rajapinnan! Siirto onnistui Artion ammattitaitoiselta tiimiltä ja kategoriat tuotteineen ja kuvineen siirtyivät vaivatta.

Ota yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa migraatiosta!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?