Artio Oy -logo

Uusi nettisivu Himos Truck Show – Tavataan Himos Parkissa

Tule viihtymään rentoon koko perheen kuljetusalan tapahtumaan! Himos Truck Show on nyt ensi kertaa Jämsän Himoksella.

Mikä ihmeen Himos Truck Show? No, se on kesällä 2021 tuleva kuljetusalan tapahtuma, joka sopii mainiosti koko perheelle. Tässä hyvän mielen tapahtumassa pääset Himos Parkiin viettämään aikaa kustomoitujen kuorma-autojen sekä muiden kiinnostavien ajoneuvojen parissa.

Nytpä onkin oivaa viikonlopputekemistä, kun suuntaa Himokselle 17.7.2021. Siellä voi ihastellen erilaisia ajoneuvoja, viettää päivää perheen kesken tai tavata kavereita persoonallisten autojen merkeissä. Ja illanhan kruunaa upeiden ajoneuvojen huikea valoshow, jota ei voi jättää näkemättä. Tapahtuma on maksuton, joten tuolle päivälle ei muita suunnitelmia tarvita.

Miten Himos Truck Show päätyi Artion osaaviin käsiin?

Sivu saatiinkin julki jo viikon kuluttua palaverista, joten tahti oli todella ripeä. Kiitos kuuluu Artiolle, on ollut kyllä mahtavan joustavaa ja helppoa työskennellä teidän kanssa!

Artion tarjoamat verkko- ja sovelluskehityspalvelut olivat HimosLomille tuttuja jo vuosien takaa. Ovathan he olleet asiakkaamme jo reippaasti yli 20 vuotta.

Nyt olimme kuitenkin puolin ja toisin uuden edessä, kun vetovastuu HimosLomien luotsaamisesta siirtyi uudelle toimitusjohtajalle, Päivi Heikkalalle. Emme ihan ehtineet pyytää tutustumistapaamista, kun Päivi ennättikin jo tarpeineen ottamaan yhteyttä meihin.

HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala kommentoi: ”Aluksi meillä oli ajatus, että teemme sivuston omin voimin, mutta haasteellisen nopea aikataulu muutti ajatuksemme. Otimme yhteyttä Artioon, että onko heillä resursseja varattavissa kovin nopeaan ponnistukseen?

Lupaus ripeästä toimituksesta ja selkeästä näkemyksestä sivustomme tarpeisiin vakuutti meidät ja päätimme siirtää sivuston suunnittelun Artion osaaviin käsiin. Sivu saatiinkin julki jo viikon kuluttua palaverista, joten tahti oli todella ripeä. Kiitos kuuluu Artiolle, on ollut kyllä mahtavan joustavaa ja helppoa työskennellä teidän kanssa!

Vetovastuu nettisivuprojektista on aina Artiolla

Mimmi Puhakka veti Artiolta projektia. ”Mielestäni tämän tyyppiset projektit ovat mukavia ja sopivat meille erinomaisesti. Me olemme kompakti ja joustava digitoimisto, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden nopeisiinkin tarpeisiin.

Meidät saa myös kiinni hätätilanteessa ja voimme tarjota mm. asiakkaiden perehdytyksiä myös viikonloppuisin. Tätä osa asiakkaistamme arvostaa suunnattomasti, olemme todella joustava kumppani”.

Miksi HimosLomat valitsi meidät? No siksi, että

• meidän WordPress-verkkosivut ovat näyttävät, laadukkaat ja nopeat
• kotisivuja on helppo laajentaa vaikkapa verkkokauppaan tai kielikäännöksiin
• toimimme ripeästi ja joustavasti
• asiakas ei jää ongelmien kanssa yksin, yleensä ratkaisemme ongelmat tunnin sisällä yhteydenotosta
• kilpailijoihimme nähden olemme kokonaistaloudellinen ja laadukas toimisto
• tarjoamme asiakkaillemme selkeät ratkaisut
• asiakas voi olla projektissa mukana haluamallaan työpanoksella
• me olemme paikallinen, osaava ja palveleva asiantuntijayritys – hymyä unohtamatta 😊

Tutustu kädenjälkeemme sekä itse tapahtumaan Himos Truck Shown -verkkosivuilla.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?