Artio Oy -logo

Classic Garage Himos Meeting – Uudet verkkosivut

Upeat Amerikan klassikko- ja muskeliautot täyttävät Himos Parkin sekä Jämsän katukuvan kesäisenä lauantaina 24.7.2021.

Upeat Amerikan klassikko- ja muskeliautot täyttävät Himos Parkin sekä Jämsän katukuvan kesäisenä lauantaina 24.7.2021. Tähän upeaan tapahtumaan on vapaa pääsy ja samalla katsojat pääsevät osallistumaan ”Komeimman auton” äänestykseen.

Lähde sinäkin Himokselle tai Jämsään tienvarteen katsomaan näitä upeita pelejä, kun cruising starttaa Himos Parkin pihasta. Anna samalla äänesi juuri sille autolle, joka miellytti eniten silmääsi tai saa sydämesi takomaan pakoputken murinan tahtiin.

Myös Himos Parkissa tapahtuu, sillä päräyttävien klassikkoautojen lisäksi tapahtumassa on swap meeting- rompetori. Paikan päällä Tupa kitchen & bar sekä erilaiset ruokakojut tarjoavat herkullisia makuelämyksiä ja virvokkeita tapahtuman kävijöille. Loppuilta huipentuu Himos Parkin juhlissa, joissa pääset nauttimaan mahtavasta live-musiikista. Illan aikana myös äänestystulos julkistetaan ja komein auto palkitaan.

Vauhdikkaille autoille tapahtuman henkeen sopivat nettisivut

Kaikkinensa uusien verkkosivujen ja niihin liittyvien työkalujen käyttöönotto oli vaivaton kokemus.

Kuten Himos Truck Showlla, myös tällä verkkosivustolla oli kiireellinen aikataulu. Artio lupasikin valmistaa molemmat sivut pikavauhtia, ja tämäkin sivu saatiin julkaisuun jo pari viikkoa ensimmäisen palaverimme jälkeen.

Sivuston valmistus on ollut Artion lupauksen mukaisesti todella ripeää. Me HimosLomien päässä olemme täydentäneet sivuston sisältöä tekstein ja kuvin sitä mukaa, kun tapahtuman ohjelmaa ollaan saatu lyötyä lukkoon.

Lupaus helppokäyttöisyydestäkin piti paikkansa. ”Vaikka minulle WordPressin päivittäminen olikin entuudestaan tuttua, oli Artion käyttämällä työkalulla työskentely todella helppoa. Käyttöönotto ja sen toimintoihin tutustuminen sujui alle tunnin opastuksella. Kaikkinensa uusien verkkosivujen ja niihin liittyvien työkalujen käyttöönotto oli vaivaton kokemus, kommentoi HimosLomien markkinointisuunnittelijana toimiva Saana Järvinen.

Nettisivuprojekteillamme saa olla nopeat käänteet ja ripeät liikkeet

Kun kaipaat apua verkkosivuasioissa, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme. Artion vahvuutena on nähdä asiakkaan tarpeet ja muodostaa niistä asiakkaan näköiset verkkosivut. Varmistamme, että lopputulos on sellainen, johon on helppo olla tyytyväinen.

Ja kuten on tullut luvattua, on kotisivujen päivitys todella helppoa. Siitä on tullut asiakkailtamme paljon hyvää palautetta, sillä monille sivujen päivittäminen on ollut suorastaan vastenmielistä vanhojen kokemusten perusteella. Meidän kanssa työskennellessä ei tarvitse pelätä liikaa koodikikkailua tai outoa teknistä jargonia, toteaa Mimmi Puhakka Artiolta.

Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttävä, asiakkaan tarpeet ymmärtävä, osaava ja palveleva kumppani hymyn kera 😊

Tutustu kädenjälkeemme sekä itse tapahtumaan HimosGaragen-verkkosivuilla.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?