Tilataksi Jämsän kotisivu toteutettiin WordPressiin One Pagerina

TILATAKSI JÄMSÄN UUDENKARHEA KOTISIVU TOTEUTETTIIN WORDPRESSIIN ONEPAGERINA

Tiiviille palvelukonseptille sopii mainiosti myös One Pager!

WordPress One Pager on kustannustehokas kotisivuvalinta silloin, kun palvelukokonaisuus voidaan tiivistää yhdelle sivulle.
Uudelle kotisivulle olikin tärkeä saada helposti ymmärrettävä ohjeistus asiakkaalle, jotka äkillisessä tilanteessa tarvitsevat Kela-taksipalvelua, mutta palvelun tilaamisen järjestelmä ei ole ennestään tuttu.

Valikkorakenne käyttäjälähtöisenä

Rennosta ja ystävällisestä palvelustaan tunnetut kuljettajat numeroineen nostettiin suoraan navigointirakenteeseen, jotta yönsykkeessä Himoksessa ja Jämsän alueella juhlivat asiakkaat löytävät tutun kuljettajan numeron mobiilisti ja nopeasti.

Somesyötteellä ajankohtaiset tiedotteet helposti esiin

WordPress One Pager eli yksisivuinen kotisivutoteutus perustuu kaiken sisällön yhdelle ja samalle sivulle mahduttamiselle.
Ratkaisu on hakukonenäkökulmasta erinomainen silloin, kun monisivuisena sivujen tekstisisällöt jäisivät hyvin suppeiksi.

One Pageriinkin voidaan toteuttaa mahdollisuus jatkuvaan sisällöntuotantoon ja ajankohtaisten tiedotteiden ja uutisten syötölle.

Yksinkertaisimmillaan toteutus tapahtuu sosiaalisen median sisällöntuotannon sivustolle nostavan lisäosan avulla.

Tällöin arjen kiireessä ajankohtaiset tiedotteet eivät vaadi useampaan kanavaan saman tiedon syöttämistä tai uuden julkaisualustan käytön opettelua, vaan tärkeät tiedotteet tai markkinointisisällöt voidaan syöttää normaalisti sosiaalisen median kanaviin, josta ne päivittyvät kotisivulle.

Tutustu Carset Taksin / Tilataksi Jämsän verkkosivuun tästä.

Eikö yritystoiminnallasi ole vielä omia kotisivuja? Voisiko sinun tuottamasi palvelut kiteyttää yhdelle, lakkaamatta palveluasi myyvälle sivustolle?

Vielä ehdit: WordPress One Pager -kotisivut napakkaan hintaan 1 650 € (alv 0 %) vuoden 2022 loppuun asti!

Artion webhotellimaksu ja suojattu SSL-yhteys sekä kymmenen sähköpostitiliä, vain 148,50 €/ vuosi (alv 0 %).

Ota yhteyttä tai soita ja tehdään sinullekin omat kotisivut!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?