Shetlanninlammaskoirille integraatio FloMembers-jäsenrekisteriin

Shetlanninlammaskoirat ryn jäsensivut, FloMembers-integraatio

Aktiivinen rotuyhdistys Shetlanninlammaskoirat ry toi verkkopalveluunsa uuden ominaisuuden alkukevään 2022 aikana.

Jäsensivuilla lisävastinetta jäsenmaksulle

Jäsensivut ovat uusi upea jäsenetu yhdistyksen jäsenille. Vain rekisteröityneille jäsenille tarjolla oleva tietopankki tarjoaa täysin uuden osion, jonne päästäkseen tulee olla yhdistyksen jäsen sekä rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymistä varten jäsenellä pitää olla yhdistyksen tiedoissa toimiva sähköpostiosoite, jonka jälkeen jäsen saa itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Shetlanninlammaskoirille uudet jäsensivut

Jäsensivuilla on paljon mielenkiintoista tietoa tarjolla

  • Shelttilehtien arkisto 1970-luvulta asti, jota täydennetään hiljalleen
  • Vanhoja ennen julkaisemattomia näyttelyarvosteluja digimuodossa
  • Julkiset vuosikokouspöytäkirjat ovat jatkossa nähtävillä vain jäsensivuilla
  • Shelttishopin tuotteiden tilaukset pystyy jatkossa tekemään vain jäsensivujen kautta

Kirjautuminen tapahtuu FloMembersin avulla

Yhdistyksen jäsenrekisteriä ylläpidetään FloMembers-jäsenrekisteriohjelmassa. Kirjautuminen verkkosivujen jäsenosioon toteutettiin siten, että ensin varmistetaan voimassa oleva jäsenyys jäsenrekisteriohjelmassa. Tarkistuksen jälkeen jäsen voi siirtyä jäsenrekisterin kautta shelttisivuston jäsenalueelle selaamaan jäsenille tarkoitettuja sisältöjä.

Shetlanninlammaskoirat ry:n WordPress-verkkosivuilla kirjautuminen jäsensivuille FloMember-jäsenrekisterin kautta toteutettiin FloAuth-lisäosalla.

Mikä Shetlanninlammaskoirat ry?

Shetlanninlammaskoira on yksi Suomen suosituimmista koiraroduista, jotka kuuluvat FCI:n roturyhmittelyssä lammas- ja karjakoirien ryhmään. Suomessa sheltti onkin oman ryhmänsä toiseksi suosituin rotu välittömästi saksanpaimenkoiran jälkeen. Eikä siinä vielä kaikki. Kun katsotaan kaikkia Suomen koirarotuja, on sheltti sielläkin kymmenen suosituimman rodun joukossa. Ja miksipä ei olisi, koiran suuri suosio piilee sopivuudessa monenlaisiin perheisiin ja käyttötarpeisiin.

Sheltistä saa monipuolisen koiraystävän

Shetlanninlammaskoirat ovat perhekoiria, näyttelykoiria, harrastuskoiria tai vaikka näitä kaikkia yhtäaikaa. Tämä koirarotu nauttii pitkistä kävelylenkeistä, mutta se ei tarvitse joka päivä tuntitolkulla liikuntaa, mikäli omistaja ei tahdo pysyä mukana. Kokonsa puolesta sheltti sopii mainiosti myös kaupunkikoiraksi.

Sheltillä on pitkä ja kaunis turkki, jota on helppo hoitaa, koska se ei takkuunnu eikä likaannu näyttävyydestään huolimatta helposti. Luonteeltaan sheltti on helppo, se ei yleensä ärhentele muille koirille eikä ole aggressiivinen muita koiria, saati ihmisiä kohtaan. Tästä pitkäikäisestä ja suhteellisen terveestä rodusta saat pitkäaikaisen ja uskollisen eläinkumppanin.

Lue lisää koiraystävistä Kennelliitton sivuilta.

Shelttien kanssa on aina ilo työkennellä

Yhteydessä oltiin jälleen tiiviisti Teamsin ja sähköpostin avulla sekä puhelimellakin. Tämän porukan kanssa ideoita ja ajatuksia vaihdetaan runsaasti, myös kehitystahti on huikeaa. On ilo seurata, kuinka uusista verkkosivuista on ollut paljon iloa ja hyötyä yhdistykselle ja jäsenistölle. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla jäsensivuston palautetta sekä uusia kehityskohteita, kommentoi Mimmi Puhakka.

Tutustu ja ihastu yhdistyksen toimintaan ja toteuttamiimme verkkosivuihin osoitteessa www.shetlanninlammaskoirat.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?