Artio Oy -logo

Omannäköinen WordPress-sivusto joustavilla sisältökentillä

Keskisuomenmaaseutu.fi luottaa WordPressiin

WordPressin joustavat sisältökentät tuovat valinnanvapautta!
Keski-Suomen Leader-ryhmät pääsivät käyttämään luovuuttaan uudella WordPress-sivustolla. Jokaisella Leader-ryhmällä yksittäinen sivu on täysin omanlaisensa yhdistelmä joustavia sisältöelementtejä.

Normaalisti WordPress rakennetaan muutaman sivupohjan varaan, jotka suunnitellaan vastaamaan yksittäisen verkkosivuston tarvetta. Kiinteissä sivupohjissa asettelu on aina sama eikä siihen voi vaikuttaa.

Nyt sivustolle luotiin ulkoasultaan erilaisia asetteluja – joustavan sisällön elementtejä – joista Leader-ryhmien ylläpitäjät pystyivät valitsemaan sivuille haluamansa elementit oman mielensä mukaan.

Joustava sisältö on nimensä mukainen

Joustavat sisällöt mahdollistavat sivun asettelun, muokkaamisen ja sisällön uudelleen järjestelyn ilman yhteystyökumppanin apua. Mikä parasta, kaikki muutokset astuvat voimaan heti. Joustavalla sisällöllä on myös helppo kehittää ja testata uusia ideoita.

Joustavat sisältökentät antavat verkkopalvelun ylläpitäjille lähes vapaat kädet luoda visuaalista ja mielikuvituksekasta sisältöä tekstien, kuvien, ikonien, videoiden ja erilaisten nostoelementtien avulla.

Kun vaihtoehtoisia kokoamistapoja on rajattomasti, tulee verkkopalvelusta tekijänsä näköinen; uniikki, haluttava ja visuaalisesti raikas. Jokaisella Leader-ryhmällä yksittäinen sivu on täysin omanlaisensa yhdistelmä joustavia sisältöelementtejä.

LUE LISÄÄ JA TUTUSTU SIVUSTOON »

Aika uusia kotisivut?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat erottuvat, näyttävät, nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin huomaa!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin. Toteutamme hyvin erilaisia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?