Artio Oy -logo

Nopeasti latautuvat WordPress-verkkosivut!

uudista verkkopalvelusi hakukoneille ajoissa

Älä hukkaa näkyvyyttäsi hakukoneissa!

Yrityksen kotisivut ja verkkokauppa kannattaa pitää ajan tasalla ja uudistaa aika ajoin monestakin syystä. Tärkein niistä on saada sivuille näkyvyyttä hakukoneissa eli lisää kävijöitä ja lisää mahdollisia asiakkaita. Hakukoneet arvostavat tuoretta sisältöä ja tulkitsevat päivittymättömillä sivuilla olevan tiedon helposti vanhentuneeksi ja laskevat niiden sijoituksia hakutuloksissa.

Nopeasti latautuvat ja Googlea kiinnostavat kotisivut

Paitsi että tekemämme verkkosivut hakukoneoptimoidaan, otamme huomioon myös sivuston latausnopeuden. Käyttäjäystävälliset kotisivut latautuvat nopeasti ja sisältö on helposti hahmotettavissa.‍ Alla kuvat Artion sivujen työpöytä- ja mobiilinopeuksista GTmetrix- ja Google PageSpeed -testeissä.

Nopeasti mobiilissa latautuvat WordPress-kotisivut

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla

Älypuhelimet ovat jo aikaa sitten ohittaneet muut laitteet verkkoselaimina. Sellainen löytyy lähes jokaisen taskusta tai paremminkin kädestä. Verkkopalvelujen tuleekin olla mukautuvia eri näyttökokoihin, ja Googlen hakukone suosiikin verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on selkeät tekstiosat ja helposti klikattavat linkit.

Päivitä tai hanki uudet WordPress-kotisivut »

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset.
Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?