Artio Oy -logo

Kotisivu-uudistus joustavan sisällöntuotannon järjestelmällä

JKO:n kotisivu-uudistus joustavalla sisällöntuotannolla

Lähtökohtana Jyväskylän kristillisen opiston kotisivu-uudistukselle oli parempi koulutustarjonnan esittely huomioiden tehokkaasti eri kohderymät, sekä visuaalisesti houkutteleva ja toimiva ulkoasu!
Koulutusesittelyissä sisällöillä on suuri merkitys, joten alusta asti oli selvää että sivuston sisältöjä tuli pystyä opiston toimesta luomaan ja muokkaamaan Artion tuottamalla joustavalla sisällöntuotannolla helposti ja nopeasti.

Joustavalla sisällöntuotannolla linja pysyy

Tyypillisesti WordPress rakennetaan muutaman sivupohjan varaan, jotka suunnitellaan vastaamaan yksittäisen verkkosivuston tarvetta. Tämä tarkoittaa, että kiinteissä sivupohjissa asettelu on usein sama eikä siihen voi vaikuttaa.

Joustavan sisällöntuotannon mallissa muodostetaan valmiita moduuleja, joilla sisältöä voidaan lisätä joustavasti ja aina responsiivisesti. Näin kotisivu-uudistus onnistuu niin, että tilaaja voi lähteä mukaan sivuston visuaalisen ilmeen määrittämiseen alusta saakka.

Valmiita sisältömoduleja yhdistelemällä sivuston ylläpitäjä voi koota näköisensä lopputuloksen. Ennalta valmistetut moduulit ovat aina yhteneväisiä, jolloin visuaalinen ulkoasu pysyy linjassa.

Primus-WP

Primuksesta WordPressiin Artion lisäosalla

Digiaikana myös opistoissa erilaisia tietoja hallinnoidaan useissa eri sähköisissä järjestelmissä.

Jko:n opintotarjontaan kuuluu muun koulutustarjonnan lisäksi myös monenlaista ajankohtaista ja yleishyödyllistä kurssitarjontaa. Näitä sekä mm. henkilökunnan yhteystietoja hallinnoidaan Primus-opintotietojärjestelmässä.

Toteutimme Primuksen ja WordPressin välille integraation WordPress-lisäosalla, jolla tieto saadaan tuotua automaattisesti päivittyvänä uudelle sivustolle, visuaalisesti tyyliin sopivana.

Kustomoitu ja nykyaikainen verkkopalvelu WordPressiin

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat erottuvat, näyttävät, nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin noteeravat!

Me olemme ketterä toimija, ja toteutamme edistyksellisiä ja vaativia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kun kiinnostut palveluistamme, pyydä meidät tukemaan brändiänne. Tehdään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu!

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?