Jämsänmäki uudisti ulkoasunsa

Jämsänmäki on Artio Oy:n toteuttama WordPress-toteutus Jämsän kaupungille.

Artion toimittama WordPress-sivusto Jämsänmäki sai uuden ilmeen

Kiinteistö Oy Jämsänmäki on Jämsän kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Jämsän kaupungin brändiuudistuksen yhteydessä myös kaupungin kiinteistöyhtiön ilme uusittiin brändin mukaiseksi. Yhtiöllä on noin 350 rivi- ja kerrostaloasuntoa kuudessa taajamassa: Jämsän keskustassa, Jämsänkoskella, Kaipolassa, Hallissa, Länkipohjassa ja Koskenpäällä.

Vuoden 2016 syksyllä Kiinteistöyhtiö otti käyttöön verkkopalvelun, jonka avulla voi etsiä vapaita asuntoja sähköisesti. Sivusto on toteutettu saavutettavuusvaatimusten mukaisesti ja on kaikilla päätelaitteilla toimiva. Sivuston julkaisujärjestelmänä toimii WordPress. Jämsän kaupungin omistamia asuntoja sijaitsee aivan palvelujen ääressä Jämsän keskustassa sekä pienemmissä ja rauhallisemmissa taajamissa ympäri Jämsää.

Vapaita asuntoja on saatavilla runsaasti. Ota rohkeasti yhteyttä Jämsänmäkeen, kun olet muuttamassa Jämsään asumaan. Jämsään voit tulla töihin, opiskelemaan tai viettämään laadukasta vapaa-aikaa laajojen harrastusmahdollisuuksien parissa Himoksen äärellä.

Toimistolla asunnonhakijoita ja asukkaita palvelevat asuntosihteeri, toimistosihteeri ja asumisneuvoja. Yhtiön hallinnosta vastaa toimitusjohtaja, ja osakeyhtiön hallitukseen kuuluu viisi luottamushenkilöjäsentä. Asunnot ovat pääasiassa aravarahoitteisia, joten asuntoja haetaan asuntohakemuksella.

Katso kaupungin vuokra-asunnot, jamsanmaki.fi

 

 

 

Eikö
etsimääsi
löydy?