Jämsän Aluelämpö Oy uusi verkkosivustonsa

Jämsän Aluelämpö Oy uudet WordPress-verkkosivut

Jämsän Aluelämpö tuottaa Keski-Suomen halvinta – ja edullisempaa, kuin valtakunnassa keskimäärin – hiilidioksidivapaata kaukolämpöä. Lämpöä tuotetaan uusiutuvilla polttoaineilla paikallisesti. Olisiko kaukolämpö sittenkin lähilämpöä…

Jämsän Aluelämpö Oy halusi uudistaa verkkosivustonsa ja luotti siinäkin paikallisuuteen. Me Artiolla uusimme yrityksen WordPress-verkkosivuston. Uusilla sivuilla mm. esitellään kaukolämpöverkosto entistä havainnollisemmin.

Tarkempi johtokartta Jämsän, Jämsänkosken, Hallin ja Kaipolan keskustaajamista aukeaa klikkaamalla kunkin taajaman verkostokartalta haluttua aluetta.

Sivustolla kerrotaan kaukolämpöön liittymisesta, ELY-keskuksen myöntämistä avustuksista lämmitystavan muutokseen, kotitalousvähennyksestä, hinnoista ja esimerkit erikokoisten talouksien kaukolämpökustannuksista. Kaukolämpölaskutus suoritetaan etäluennan perusteella, ja asiakas pystyy seuraamaan omaa lämmön ja sähkön kulutustaan helposti aluelämmön tarjoamassa Kulutus-Web-raportointipalvelussa.

Puhdasta lämpöä ja ympäristövastuuta

43. vuottaan toimiva yritys toimittaa puhdasta lämpöä koteihin, samaa tunnelmaa ja lämpöä haluttiin myös verkkosivuille. Sivuston värimaailmalla ja kuvavalinnoilla pyrittiin tuomaan esiin kaukolämmön positiivisia vaikutuksia. Kaukolämmitys pitää ympäristön puhtaana, lisää asumisviihtyvyyttä sekä auttaa torjumaan kasvihuoneilmiöitä.

Myös meillä Artiossa haluamme toiminnassamme ottaa huomioon ilmasto- ja muut ympäristövaikutukset käyttämällä uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua energiaa.

Piipahdus piipun juurelle

Vierailu Jämsän Aluelämmön toimipisteessä Juhalankadulla oli mielenkiintoinen ja avarsi käsitystä yrityksestä aivan uudella tavalla. Toimitusjohtaja Hannu Soikkeli esitteli taloa ja toimintaa aikaa säästämättä. Tietoisku oli työpäivän piristys, kertoo Kirsi Äikäs Artiosta.

Suhteellisen pienelläkin porukalla saadaan aikaan isojakin asioita meidän jämsäläisten parhaaksi. Vaikka et itse olisi kaukolämpöasiakas, ovat ilmastoa säästävät ympäristövaikutukset yhteiset.

Uudet WordPress-sivut ovat osoitteessa jamsanaluelampo.fi.

Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa, ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?