Artio Oy -logo

Haastamme tekemään hyvää!

Artio Oy jatkaa hyväntekeväisyystyötään solmimalla virallisen kumppanuussopimuksen Home Street Home ry:n kanssa

Artio Oy jatkaa hyväntekeväisyystyötään solmimalla virallisen kumppanuussopimuksen Home Street Home ry:n kanssa

Yhteistyön ensimmäiset askelmerkit otettiin vuonna 2017, jolloin tutustuimme Home Street Home ry:n perustajaan, Viola Walleniukseen. Silloin Matkalla Makongeniin -projekti kuljetti Matatu-auton Magongenin kylään HSH ry:n käyttöön, ja Artio Oy lahjoitti projektin seuraamista varten toteutetut verkkosivut (sittemmin jo poistuneet käytöstä).

”Onnistuneet yhteistyön myötä päätimme jatkaa hyvän mielen jakamista ja lahjoitimme vuoden 2018 lopulla työpanoksemme Home Street Home ry:n verkkosivujen muodossa. Matkan varrella yhdistykselle on tehty myös englanninkieliset sivut ja näkyvyyttä on parannettu SEO-optimoinnin muodossa.

Kansainvälisen Tyttöjenpäivän kunniaksi, jota vietetään 11.10. Artio Oy ja Home Street Home ry ovat päättäneet virallistaa yhteistyönsä. Sopimuksen myötä Artio tarjoaa yhdistykselle asiantuntijatyötä verkkosivuihin ja verkkoviestintään liittyen. Lisäksi voimme olla kumppanina erityyppisissä tempauksissa tai kampanjoissa, joilla edistetään HSH ry:n näkyvyyttä ja voimme olla myös mukana keräämässä yhdistykselle varoja”, kommentoi Arto Saraniva.

Vastikään myös Kalevala ja Home Street Home ovat julkistaneet oman kumppanuusohjelmansa.

Koulutus tukee tyttöjen ja naisten asemaa

Artio toteaa seuraavaa: ”Lasten koulutus ja hyvinvointi sekä erityisesti tyttöjen aseman parantaminen hyödytävät koko yhteisöä ja yhteiskuntaa. Tytöt ovat avainasemassa, jotta sukupolvelta toiselle periytyvä köyhyys ja siihen liittyvät ongelmat voidaan katkaista.

Tukemalla yhdistyksen toimintaa voimme olla yhtenä osana muuttamassa maailmaa ja osaltamme torjua eriarvoisuutta. Home Street Home ry:n kanssa kumppanuus tuntuu luontevalta ratkaisulta, kun yhdistyksen idea lähtenyt omalta kylältä”.

”Olin vain 18-vuotias lähtiessään ensimmäisen kerran Keniaan, sillä lukion aikana ei ollut syntynyt selkeää urahaavetta. Afrikka on maanosana aina kiehtonut ja kiinnostanut. Lähdin työskentelemään työleirille Makongenin kylään puiden istutusten pariin ja työskentelin myös slummilastenkodissa Nairobissa sekä fyysisesti vammaisten lasten lastenkodissa Nungunissa.

Kun aloin selvittää mahdollisuuksiani työskennellä hyväntekeväisyyden parissa, sain kerta toisensa jälkeen vastauksen – vain korkeasti koulutetut kelpaavat. En antanut sen lannistaa itseäni, vaan päässä alkoi hiljalleen kyteä suunnitelma. Mitä, jos perustaisin oman järjestön? Vuonna 2014 järjestön perustaminen oli totta, ja tällä hetkellä kauttamme on kulkenut apua jo yli 6000 lapselle ja nuorelle. Projektimme pyörivät lasten hyvinvoinnin, koulutuksen ja tyttöjen oikeuksien parissa”, kommentoi Viola Wallenius.

”Viola on upea esimerkki tahdonvoimasta ja tinkimättömästä periksiantamattomuudesta. Haastammekin jämsäläisiä yrityksiä tukemaan Home Street Home ry:n toimintaa. Meistä on hienoa olla mukana toteuttamassa Violan intohimon tuotetta. Projektia, jossa tehdään hyvää täydellä sydämellä, niin että se tunnetaan ja muistetaan. Pienillä teoilla meistä jokainen voi muuttaa lasten elämän hieman paremmaksi”, kommentoi yhteyshenkilönä toimiva Mimmi Puhakka.

Haastammekin samalla myös muita jämsäläisiä yrityksiä tekemään hyvää!

#homestreethome #hshrescuecenter #hyvantekevaisyystyö #yhteistyössäonvoimaa #artiooy #artiobear #koskentie11‍

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?