WordPress ja WooCommece-verkkokauppa yhdessä ovat vahva myyntipaikka

Wordpress ja verkkokauppa yhdessä ovat vahva myyntipaikka Lahtiset Shopille.

Lahtiset Shop – kauppa käy koronasta huolimatta »

WordPress- ja verkkokauppa WooCommerce-lisäosan avulla on vahva myyntipaikka ja oiva mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaa jopa kansainvälisille markkinoille.

Korona-aika asettaa myös yrityksille omat haasteensa. Kaikki palvelut, joita pystytään tarjoamaan verkon välityksellä, kannattaa tuoda siellä esiin ja hyödyntää jokainen mahdolllisuus, minkä digipalveluilla nyt voi saada.

Yrityksen nettisivut kannattaa pitää ajan tasalla ja uudistaa aika ajoin monestakin syystä. Tärkein niistä on saada sivuille näkyvyyttä hakukoneissa eli lisää kävijöitä ja mahdollisia asiakkaita.

Modernit, tuoreet verkkosivut ovat loistava markkinoinnin välinen kellon ympäri päivästä toiseen.

Artiolta helppokäyttöinen, toimiva ja visuaalisesti tyylikäs WooCommerce verkkokauppa »

WordPress ja verkkokauppa yhdistettynä tuoreeseen sisältöön lisää kiinnostusta

Moderni verkkosivutoteutus kiinnostaa sivuilla kävijöitä toisin kuin vanhahtavat kotisivut. Myös hakukoneet arvostavat tuoretta sisältöä. Hakukoneiden hakurobotit tulkitsevat päivittymättömillä sivuilla olevan tiedon helposti vanhentuneeksi ja laskevat niiden sijoituksia hakutuloksissa.

Verkkosivujen responsiivisuus on entistä tärkeämpää

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Google on muuttanut hakukoneensa toimintoja niin, että älypuhelinkäyttäjille suositellaan puhelinystävällisiä sivuja aiempaa useammin. Muutos suosii verkkosivuja, jotka skaalatuvat erikokoisille ruuduille, joissa on suurikokoisempaa tekstiä ja helpommin klikattavat linkit.

Kerralla kuntoon

Jos sivustonne on jo päässyt pölyyntymään, laitetaan ne nyt kuntoon. Nettisivunne rakennetaan WordPress ja verkkokauppa -julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin ja helppokäyttöinen verkkoalusta.

Tarvitsetteko domainin ja sähköpostiosoitteen?

Artio Oy on .fi-domainien virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv. Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut (10 kpl) sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Lisätietoa Artion webhotellipalveluista »

Artio Oy palveluksessasi!
Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme kaikissa verkkoliiketoimintaan ja -näkyvyyteen liittyvissä asioissa »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?