Artio Oy -logo

Case Himos Areena

Case Himos Areena

Himos Areenalle Artion lippukaupan kautta

Himos Areena on ottanut käyttöön Artion toimittaman uuden Himos Areenan lippukaupan. Järjestelmä on rakennettu Joomla-julkaisujärjestelmään käyttäen Artion kehittämää ja tuottamaa e-Ticket-laajennusta. Aikaisemmassa versiossa liput toimitettiin ostajalle sähköpostitse PDF-lippuna, jossa lipun koodi oli EAN-koodina.

Kehitimme uutta versiota siten, että siinä voidaan käyttää sekä EAN että QR-koodeja. Liput voidaan entiseen tapaan toimittaa joko PDF-lippuna tai QR-koodin osalta myös png-kuvana sähköpostin liitteenä. Näinhän lentoyhtiötkin nykyään usein toimivat.

QR-koodillinen lippu voidaan älykännykän sähköpostiohjelmasta avata näytölle ja siten myös lukea suoraan puhelimen näytöltä. Vaivatonta ja nopeaa!

Lippujen verkkokauppa on luonnollisesti suojatun SSL-yhteyden takana, joten ostosten tekeminen Suomen huippuesiintyjien keikalle on asiakkaalle turvallista.

Verkkosivut turvallisiksi SSL-sertifikaatilla

Verkkosivujen sijoittaminen suojatun SSL-yhteyden taakse on nyt entistä ajankohtaisempaa. Selaimet varoittavat yhä useammin siitä, mikäli yhteys palvelimelle ei le suojattu SSL-sertifikaatilla. Artio käyttää omalla sivustollaan luonnollisesti SSL-suojausta, ja yhä useampi asiakkaamme on myös päätymässä suojatun yhteyden käyttöönottoon.

Sertifikaatin haku ja asennus on meille rutiinitoimenpide, joten otathan yhteyttä, mikäli haluat että sivustosi on entistä turvallisempi. Ja mikä myös tärkeää, Google hakukoneena arvottaa suojatut sivustot korkeammalle kuin suojaamattomat.

Uudet referenssit

Artion asiakaskunta laajenee ja olemme tuottaneet uusia verkkosivuja mm. Helsingin yliopiston Farmasian laitokselle, Petäjäveden kunnalle sekä lisäksi kuva-arkistojärjestelmän Seinäjoen kaupungille. Lisää referenneistämme sivullamme.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?