Talven kuulumisia

artio

Chat tehostaa asiakaspalvelua

Live Chat -palvelu verkkosivuillanne tai verkkokaupassanne tehostaa asiakaspalvelua ja antaa henkilökohtaisen palvelun tunteen. Asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa turhaan jonottamiseen ja hänen tarpeensa on helpompi huomioida. Artion Live Chat on vaivaton ratkaisu organisaatiollenne, sillä me asennamme ja viimeistelemme palvelun sivuillenne sekä annamme koulutuksen järjestelmän käyttöön. Kysy lisää – kerromme, miten voit hyödyntää Live Chat -palveluamme.

Uusia referenssejämme

keskisuomi2019
Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistussivusto
 – WordPress-julkaisujärjestelmään tuotettu verkkopalvelu kertoo kattavasti, mistä on kyse Keski-Suomen osalta sote- ja maakuntauudistuksessa. Sivuilla seurataan valmistelua ja sivuille nostetaan jatkuvasti tietoa alueellisen uudistuksen vaiheista.

toivakka
Toivakan kunta
 – Artio uudisti Toivakan kunnan verkkopalvelun visuaalisen ilmeen nykyaikaisemmaksi ja paremmin mobiillaitteissa toimivaksi.

artio
Artio Oy
 – Olet ehkä huomannutkin, että olemme vastikään uudistaneet oman verkkopalvelumme. Tavoitteemme oli, että voimme paremmin kertoa asiakkaillemme siitä, mitä me Artiossa teemme ja mitä meille kuuluu. Verkkosivustoomme integroitiin myös chat-palvelu, jotta asiakkaamme voivat olla mahdollisimman helposti yhteydessä meihin.

jamsanmaki Jämsän vuokra-asunnot – Jämsän kaupungin vuokra-asunnot ovat nyt verkkossa. Artio on tuottanut Jämsänmäki Oy:lle WordPress-pohjaisen verkkopalvelun, jossa asuntoa hakevat voivat tarkastella vapaita kohteita. Järjestelmä on rakennettu siten, että kohteiden ylläpito on erittäin käyttäjäystävällistä ja vaivatonta.

Eikö
etsimääsi
löydy?