Artio Oy -logo

Vahvistusta Artio-teamiin

Mimmi Puhakka

Mimmi Puhakka vahvistaa Artion teamia

Artion tiimi vahvistui lokakuun alussa, kun työskentelynsä aloitti Jämsässä vaikuttava Mimmi Puhakka (kuva). Hänellä on vakuuttava kokemus ICT-alan monipuolisista tehtävistä ja erityisesti osaamisensa WordPress-verkkopalveluissa ja verkkokauppaintegraatioissa tuo lisävahvistusta Artion palveluihin.

Palvelutietovaranto-integraatio Joomlaan

Suomi.fi-palvelutietovaranto (Palvelutietovaranto, PTV) on keskitetty tietovaranto, johon organisaatiot, joilla on joko käyttövelvollisuus tai käyttöoikeus, tuottavat tiedot tarjoamistaan palveluista ja asiointikanavista sekä palveluun kytkeytyvän organisaation tiedoista.

Kaikki Suomen 311 kuntaa ovat liittyneet Suomi.fi-palvelutietovarannon käyttäjäorganisaatioiksi ja sitoutuneet tuottamaan kuntien palvelu- ja asiointikanavia koskevat tiedot Palvelutietovarantoon.

Artio on tänään 26.10.2017 esitellyt Keuruulla Joomla-julkaisujärjestelmän ja PTV:n integraatiosovellustaan Joomla-komponenttia, jolla PTV:n dataa voidaan selata, valita ja tallettaa Joomlan tietokantaan ja välimuistiin käytettäväksi osana järjestelmän sisältöä menuissa ja vapaasti sijoitettavana moduulina.

Lisätietoja Arto Saraniva, +358 400 789 592.

Raumanmeren Juhannus

Pian se on taas täällä – Raumanmeren Juhannus 2018! Ensi kesän festivaalin uusi sivusto on avattu tänään 1.11.2017. Artiossa projektin parissa ahersivat Kirsi Äikäs ja Mikael Karjalainen.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?