WordPress-kotisivu Taksi Jämsälle

WordPress-kotisivut Taksi Jämsä Oy

Taksi Jämsä Oy halusi uudistaa kotisivujensa etusivun ilmeen. Koska sivut olivat staattiset ja rakennettu html-koodilla jo edellisellä vuosikymmenellä, tarjosimme ratkaisuksi koko sivuston uudistamista WordPress-alustalle. Tähän sitten asiakkaan kanssa yhteisymmärryksessä päädyttiinkin.

Taksi Jämsä Oy on kuljetusalan ammattilainen

Taksi Jämsä Oy  tarjoaa korkeatasoista, luotettavaa ja turvallista taksiliikennepalvelua jo kolmannessa polvessa. Yrityksellä on pitkä historia taksi-, tilaus- ja sopimusajoliikenteestä useiden vuosikymmenien ajalta.

”1952 pappani aloitti taksiautoilijana, sitten yhtiöitettiin yritys 1994, eli ensi vuonna 2022 tulee täyteen 70 vuotta!” kertoo yrityksen toimitusjohtaja Petteri Aaltonen.

Yritys toimii pääsääntöisesti suur-Jämsän talousalueella sekä Himoksessa, mutta periaatteessa tarjoaa palvelua aina asiakaslähtöisesti tai tarpeen mukaan sinne, minne asiakkaan kyytitarve yltää. VPL/SHL-asiakkaat/-kyydit kuuluvat myös oleellisesti Taksi Jämsän palveluun.

Henkilökuljetus-, tilaus,- ennakkotilaus- ja sopimusajot suoritetaan nykyaikaisella henkilö-, tilataksi- ja inva/esteetönkalustolla. Tilataksit ovat 1+8-paikkaisia, joten ne soveltuvat myös minibussikäyttöön.

Mobiilisti ja ketterästi

Verkkosivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla, jo lähes 70 % asiakkaan verkkopalvelun kävijäliikenteestä kulkee älypuhelimissa. Sivujen toteutuksessa huomioimmekin yhteydenoton vaivattomuuden puhelimitse.

Taksi Jämsä -kotisivut uudistettiin ripeällä aikataululla, josta saimmekin kiitoksen asiakkaalta. Kun tavoite on selkeä, pystymme Artiossa toimimaan yllättävänkin sukkelasti 😃.

Tutustu yrityksen tuoreeseen visuaaliseen ilmeeseen uusilla kotisivuilla https://www.taksijamsa.fi.

Kun olet vailla WordPress-verkkosivuja tai verkkokauppaa, ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Kirsi Äikäs, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?