Päivitä
tai hanki
uudet
 
wordpress-

kotisivut

WordPress kotisivut! Me pidämme huolta, että verkkosivujesi  käyttökokemus, responsiivisuus, ulkoasu ja sivujen löydettävyys verkossa ovat ensiluokkaisia.

Suunnittelemme asiakaillemme helppokäyttöisen, modulaarisen ja turvallisen käyttöliittymän, joka on räätälöitävissä kunkin asiakkaan erilaisiin tarpeisiin.

WordPress-verkkosivuston julkaisun jälkeen asiakas voi halutessaan itse muokata sivuja käyttökoulutuksen ja toimitettujen ohjeiden avulla.

WordPress kotisivut

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Julkaisujärjestelmän suosio perustuu siihen, että sivuja voi laajentaa helposti myös jatkossa. Vaikkapa verkkokaupan tarpeisiin. WordPress-lisäosa WooCommerce on Suomen ja maailmanlaajuisesti suosituin verkkokauppa-alusta.

Svetlana Ruoho
WordPress

Taideruoho

Taiteen tehtävä on koskettaa sydäntä, on taidemaalari Svetlana Ruohon johtoajatuksia. Hänen muotokuviensa kasvotutkielmat sekä luonnosta

Lue lisää »
Jokilaakson Isännöinti Oy
WordPress

Jokilaakson Isännöinti

Jokilaakson Isännöinti tuottaa yhdeltä luukulta laadukasta kiinteistöosaamista taloyhtiöiden sekä teknisiin että taloudellisiin kysymyksiin kustannustehokkaalla  ja

Lue lisää »