Artio Oy -logo

Paytrailin verkkokauppa-alustaraportti paljastaa WooCommercen suosion

Woocommerce verkkokauppa

Paytrailin verkkokauppa-alustaraportin mukaan moni tyytyväinen verkkokauppias luottaa WooCommerceen!

Paytrailin suositun verkkokauppa-alustaraportin tuoreimmassa versiossa kotimaisista verkkokauppiaista kyselyyn on vastannut huimat 676 verkkokauppiasta, joista tulosten mukaan moni alustaansa tyytyväinen verkkokauppias myykin tuotteitaan juuri Woocommercessa!

Verkkokauppa-alustaansa tyytyväisiä oli vastaajien joukosta 80,1 % vastaajista (542 vastaajaa), joista enin 29,7% (161 vastaajaa) myi tuotteitaan ja palveluitaan WooCommercessa.

LUE_TARKEMMIN_BLOGISTAMME
WooCommercen monipuolisuus on arvostettu ominaisuus

Tyytyväisten WooCommercekauppiaiden joukko kiittää alustaa helppona ylläpitää, muokata ja laajentaa itse.

Lisäosien edullisuus ja saatavuus monipuolisesti sai kiitosta, ja erityisesti mainittiin analytiikan työkalujen laaja käytettävyys. Helpon muokattavuutensa ansiosta WooCommerce on mainio alusta, vaikka osaamisen taso olisikin heikko.

Teetä WooCommerce kauppasi osaavalla asiantuntijalla!

Vaikka WooCommerce-verkkokauppaa on helppo ja mukava ylläpitää, ja sen ulkoasu on muokattavissa juuri omannäköiseksi, kannattaa vastaajienkin mielestä kaupan rakentaminen jättää ammattilaisen käsiin.

WordPressin ilmaisena lisäosana alusta itsessään ei maksa mitään, etkä joudu maksamaan myynnistäsi komissioita alustalle.

Aloituskustannukset kaupan rakentamisesta osaavan ammattilaisen käsissä jäävät suhteessa hyvin vaatimattomiksi, kun myynnistäsi ei tarvitse maksaa ulkopuolisille osaa! Jos etsit tekijää WooCommerce kaupallesi, otahan yhteyttä!

ota_yhteyttä_ja_kysy_lisää

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?