Mistä kotisivujen hinnoittelussa näkyvät, merkittävätkin erot johtuvat?

WordPress verkkosivuston hinta, mistä se muodostuu

Kotisivujen hinta – mistä se muodostuu

Meillä Artiolla hinnoittelun perusteena on asiantuntijoiden työhön käyttämä aika. Sivuston halutuista ominaisuuksista ja sisällön sekä sivumäärän laajuudesta riippuen arvioimme kokonaistyötuntien määrän ja laskemme tarjouksen tämän perusteella.

 

Lue asiasta tarkemmin blogistamme

Kustomoidusta teemasta integraatioihin

Jokaiseen pieneenkin sivustoon kuuluu aina teeman ja sivupohjien kustomointi, mutta laajemmissa kokonaisuuksissa voidaan räätälöidä asiakkaan käyttöliittymää varten myös lisäosia, liitännäisiä tai kokonainen sisällönhallintajärjestelmä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aika uusia kotisivut?

Olisiko aika uudistaa teidänkin verkkosivustonne WordPressiin? Laitetaan kotisivustonne kuntoon ja huolehditaan, että tuotteittenne ja palveluittenne väsymätön myyjä verkossa toimii kuten pitää!
… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila – asennamme ja optimoimme WordPressin sinulle valmiiksi – sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?