Kevään kuulumisia

jamera

Artio nosti Vaihtoautot.net-verkkopalvelun Googlen kärkikolmikkoon

Vaihtoautot.net uudistettiin kokonaisuudessaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin. Nykyaikaisen ulkoasun ja täysin responsiivisen sivurakenteen myötä palvelu toimii saumattomasti myös mobiililaitteissa. Visuaalisen ulkoasun lisäksi kiinnitimme erityisesti huomiota haun kitkattomaan toimivuuteen ja miellyttävään käyttökokemukseen. Samalla sivusto nousi nopeasti Googlen luonnollisissa hakukonetuloksissa ”vaihtoauto”-hakusanalla toiselta sivulta ensimmäisen sivun kolmen ensimmäisen joukkoon.

”Toteutus meni määrittelystä uuden sivuston julkaisuun erinomaisin arvosanoin. Toteutus oli kustannuksiltaan ja toteutukseltaan juuri sellainen kuin toivoimme. Uudet ominaisuudet sekä sivuston layout on otettu hyvin vastaan sekä asiakkuuksissa että henkilöstössä.”

 O.K. Auto Oy:n varatoimitusjohtaja Harri Lätti.

Vaihtoautot.net on Avain Vaunun, Hämeen Autovarusteen ja O.K.Auto Oy:n yhteinen, yli tuhannen vaihtoauton ”verkkokauppa”.

Muita kevään aikana valmistuneita sivustoja

jameraJamera-verkkokauppa – oppikirjat edullisesti käytettynä ja uutena‎. Uudistimme Jameran verkkokaupan vastaamaan nykypäivän verkonkäyttötottumuksia – kauppa käy siis päätelaitteesta riippumatta.

outdoorliving smallOutdoor Living -verkkokauppa myy jälleenmyyjilleen tarvikkeita ja varusteita metsään ja puutarhaan. Toteutimme verkkokaupan Magento-alustalle.

erkkisalminen smallErkki Salminen Oy:n verkkosivut uudistuivat palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin. Sivustolta löytyvät tiedot yrityksen tarjoamista ympäristönhuoltopalveluista sekä mm. jätteiden lajitteluohjeet.

Yhteydenotot ja työtilausten teko on sujuvaa ja vaivatonta verkkolomakkeiden kautta. Toteutimme sivuston WordPress-alustalle.

pkhisannointi smallPKH-Isännöintipalvelu tarjoaa ammattitaitoista, luotettavaa ja kokonaisvaltaista isännöintiä Jämsän seudulla.

Uusilta verkkosivuilla löytyvät kätevästi sähköiset lomakkeet useimmin tarvittaviin yhteydenottoihin. Toteutimme sivuston WordPress-alustalle.

Kerralla kuntoon

Jos sivustonne ei vielä ole optimoitu näkymään järkevästi eri päätelaitteissa tai kaipaa muutenkin uudistamista, tehdään se nyt. Toteutamme responsiivisen ulkoasun nykyisiin sivuihinne tai sivustonne käyttämään julkaisujärjestelmään.Ollaan yhteydessä. Puhelin +358 400 789 592 tai sähköposti info.fi@artio.net

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?