Keuruun kaupunki sai uudet verkkosivut

Julkisyhteisöt: Uudet verkkosivut - parempaa kuntaviestintää

Artio Oy on uudistanut Keuruun kaupungin verkkosivut. Uudet verkkosivut, kuten aiemmatkin Artion toimittamat, ovat Joomla!-julkaisujärjestelmässä.

Keuruu – hyvä paikka asua, elää ja harrastaa. Keuruulla unelma punaisesta tuvasta järven rannalla keskellä vireää seutukaupunkia voi hyvinkin toteutua. Keski-Suomen toiseksi suurin kunta pinta-alaltaan halusi näyttää hyvältä myös verkkosivujen kautta.

Uudet verkkosivut – parempaa kuntaviestintää

”Ajatuksenamme oli parantaa kuntaviestintää ja samalla loihtia uusi raikas ja houkutteleva ilme verkkosivuille. Paransimme verkkosivujemme käytettävyyttä ja uusimme värimaailmaa, joka mielestäni on modernin raikas, mutta samalla selkeä ja keveä. Yhteistyö Artion kanssa on aina ollut helppoa ja mutkatonta. Nytkin sivujen julkaisu tehtiin luvatussa ajassa ja tiiviissä yhteistyössä”, hallintojohtaja Tarja Ojala kommentoi.

”Artio lähti toteuttamaan uudistuksen näiden ajatusten saattelemana – lopputulos on mielestäni onnistunut ja toimiva”, kommentoi Kirsi Äikäs Artio Oy:stä. ”Nyt sivuilla on selkeä ulkoasu, kaikki tieto on helposti löydettävissä selkeän navigoinnin kautta ja lisäksi Keuruun vapaa-aikapalvelut ovat helposti saavutettavat Facebook-seinän avulla”.

Julkisten verkkosivujen lisäksi Keuruulla on käytössä Artion rakentama extranet-sivusto sekä kehitämämme Joolma!-komponentti Artio SMS-viestipalvelu organisaation sisäiseen viestintään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Kirsi Äikäs, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?