Artio Oy -logo

Artio tukee Home Street Homen työtä Keniassa

Home Street Home

Viimejouluinen tempaisu osallistua Matkalla Makongeniin sai tänä jouluna jatkoa. Artio Oy haluaa olla tekemässä osaltaan hyvää, joten uusimme Home Street Home ry:lle verkkosivut joululahjaksi. Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi, ”Tuntui jotenkin luonnolliselta jatkaa kumppanuutta Home Street Home ry:n kanssa. Idea uusista verkkosivuista syttyi syksyn aikana ja sivut saivat muotonsa jouluun mennessä. Projektin viestintäkin onnistui mainiosti Messengerin välityksellä, minä kirjoittelin Suomesta, ja Viola vastaili kysymyksiini Keniasta”.

Projektin äiti Viola Wallenius kertoo lahjasta ilahtuneena, ”Matatu-auto hurauttelee pitkin Makongenin kylään Keniassa ja on HSH:n Rescue Centerin kovassa käytössä, joten Matkalla Makongeniin -projekti oli todella tarpeen. Keskuksemme toimii mm. turvapaikkana vaikeista elämäntilanteista kärsiville naisille ja lapsille. Uusittujen verkkosivujen kautta toivomme saavamme lisänäkyvyyttä toiminnallemme ja kenties sen myötä myös lisävaroja eri hankkeillemme. Olin todella ilahtunut, kun Artio halusi antaa meille konkreettisen joululahjan hyväntekeväisyyteen perinteisten joulukorttien postittelun sijaan.”

Miksi me Artiolta lähdimme mukaan projektiin

Kuten jo Matkalla Makongeniin projektissakin totesimme: ”Me haluamme olla osaltamme tekemässä maailmasta edes hitusen parempaa paikkaa ja koemme tämänkaltaiset hyväntekeväisyysprojektit tärkeiksi. Meistä lasten koulutus ja hyvinvointi sekä erityisesti tyttöjen aseman parantaminen hyödyttää koko yhteisöä ja yhteiskuntaa. Tytöt ovat avainasemassa, jotta sukupolvelta toiselle periytyvä köyhyys ja siihen liittyvät ongelmat voidaan katkaista”.

”Sukupuolten välinen tasa-arvo on ensisijainen edellytys rauhan ja vakauden saavuttamiselle, taloudelliselle kehitykselle ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiselle”, ote naisten oikeuksien sopimuksesta.

Artio Oy toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2019!

Mimmi Puhakka, Kirsi Äikäs, Mikael Karjalainen ja Arto Saraniva

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?