Artio Oy -logo

Chat tehostaa asiakaspalveluasi

Viimeiset 1,5 vuotta on muuttanut ostotottumuksia enemmän kuin edellinen vuosikymmenen yhteensä. Verkkokaupassa muutos on tarkoittanut valtavaa kasvua ja kiinnostuksen lisääntymistä.

Monet yritykset ja julkiset yhteisöt palvelevat asiakkaitaan chat-palvelulla. Ja miksipä ei palvelisi, sillä chat on helppo ja nopea tapa kohdata asiakas suoraan palvelutilanteessa. Chatin avulla asiakaspalvelija voi auttaa asiakasta luoden heti henkilökohtaisen asiakaspalvelukokemuksen. Näin asiakas ei koe jäävänsä ongelman kanssa yksin.

Palvele asiakkaitasi oikealla hetkellä, Chat tehostaa nopeudellaan

Chat tehostaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua huomattavasti. Vastausta ei tarvitse jäädä odottelemaan useaa päivää, kuten monesti tuppaa käymään yhteydenottolomakkeiden tai asiakaspalveluun lähetetyn sähköpostin kanssa. Mikäli asiaa ei voida ratkaista nopeasti, saa asiakas kuitenkin välittömästi tiedon, että asia laitetaan selvitykseen ja on jo hoidossa. Samalla asiakaspalvelu välttyy turhilta lisäyhteydenotoilta, kun asiakas voi rauhallisin mielin odottaa saavansa ratkaisun tiettyyn aikaan mennessä. Chat-palvelua käyttää esimerkiksi Jämsän kaupunki.

Vältä kaupanteon sudenkuopat

Kun asiakaspalvelu tehostuu ja tuotteesi ovat nopeasti ja helposti saatavilla, se myös tarkoittaa selkeää kassakoneen kilinää. Monesti nettikaupan ostotapahtuma jää kesken, koska asiakas ei löydä oikeaa asiaa, tuotetta tai ei saa vastausta lisäkysymykseen esim. toimitusajasta. Voi käydä myös niin, että tilauksen tai yhteydenoton tekeminen koetaan vaikeaksi, kun oikeaa lomaketta tai yhteystietoja ei löydy.

Hanki teillekin chat-palvelu ja kierrä kaupankäynnin esteet palvelemalla asiakasta oikealla hetkellä. Kuin itsestään onnistut samalla omissa tavoitteissasi. Oli se sitten asiakaskokemuksen parantaminen, sähköpostiruuhkan välttäminen tai myynnin lisääminen.

Alla listatut ominaisuudet ovat vain osa Chat-palvelun kaikista ominaisuuksista ja ne sisältyvät jokaiseen vaihtoehtoon. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto käyttäjämäärän mukaan. Voi myös aloittaa pienemmällä käyttäjämäärällä ja päivittää palvelun myöhemmin toiseen.

Soita vaikka heti, +358 400 789 592 tai ota yhteyttä lomakkeellamme.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?