Erotu vaalikampanjassasi eduksesi

Kun haluat erottua vaalikampanjassasi eduksesi

Kun haluat erottua eduskuntavaalikampanjassasi eduksesi, ota meihin yhteyttä, kuten Tuomas Kurttila teki.

Artio Oy suunnitteli Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilalle One Pager -tekniikalla toimivan eduskuntavaaliehdokkaan vaalisivun. Sivusto tukee Tuomaksen parhaillaan käynnissä olevaa kampanjaa kohti eduskuntataloa. Ehdokkaasta annetaan tiivis tietopaketti hänen tärkeimmistä tehtävistään ja saavutuksistaan. Henkilökohtainen persoona tuodaan esiin mielenkiintoisin tilannekuvin. Samalla sivuilta löytyy kätevästi tieto, missä ehdokasta pääsee tapaamaan kasvotusten.

Vaalikauden tavoitteet on tuotu napakasti esille ja ne ovat helposti selattavissa eri päätelaitteilla, samaa esitystapaa käytettiin myös Tuomaksesta persoonasta kertovissa suositteluissa. Ehdokkaasta kiinnostuneelle äänestäjälle tieto on helposti saavutettavissa. Mikäli ehdokkaan seuraaminen kiinnostaa somekanavissa, on niihin helppo liittyä seuraajaksi heti sivun alussa. Kaikki tieto sivustolla on tarjolla rullaamisen ja yhden klikkauksen päässä. Ulkoasun värityksessä on noudateltu SDP:n yleistä graafista ilmettä. Näin puolue, jonne hänet on asetettu ehdolle, ei jää kenellekään epäselväksi.

Tietoa, taitoa ja tahtoa löytyi projektin kummaltakin osapuolelta

Tuomas Kurttila kommentoi projektia: ”Sinnikkään ja hyvin perustelun myyntityön jälkeen päädyin valitsemaan Artion kumppanikseni. Yritystä on helppo suositella nopeasti eteenpäin vietävän verkkosivuprojektin kumppaniksi. Ulkoasu on juuri sopivan tyylikäs, kevyt ja oman kampanjani näköinen. Vaikka emme tavanneet projektin aikana kasvotusten, toimi yhteydenpito projektin aikana helposti ja näkemyksiäni kunnioitettiin. Olen erityisen iloinen, että aikataulu pysyi täsmällisenä ja sivut ilmestyivät toivomaani päivämäärään mennessä. Arvostan Artion asiantuntijuutta ja taitoa loihtia projektini kuntoon lyhyessä ajassa. Käyn tapaamassa tiimiä, kun seuraavan kerran pääsen vierailulle Jämsään. On mukavaa saada kasvot käymilleni keskusteluille”.

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi: ”Koin yhteydenpidon Tuomaksen tiimin kanssa vaivattomaksi ja helpoksi. Vaikka projektin aikataulu olikin verrattain tiukka, saatiin sivut julkaisukuntoon hienolla yhteistyöllä. Viestejä vaihtaessa kampanjasta välittyi välitön ja mukava ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhdessä samaan hiileen. Toivotamme Tuomakselle onnea vaalikampanjaan, toivottavasti pääset tekemään huomisesta tätä päivää paremman! Tutustu Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan ehdokassivuihin osoitteessa www.tuomaskurttila.fi

Ota yhteyttä Artioon, kun haluat lisätietoja eduskuntavaalikampanjaan liittyvistä verkkosivuista, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?