Eduskuntavaaliehdokas Lotta Ahola

Artio Oy rakensi WordPress-julkaisujärjestelmään eduskuntavaaliehdokkaalle vaalikampanjan

Artio Oy rakensi WordPress-julkaisujärjestelmään eduskuntavaaliehdokas Lotta Aholan #jokuroti-vaalikampanjan

Sivuston tarkoituksena on tukea jo parhaillaan käynnissä olevaa #jokuroti-kampanjaa. Verkkosivut antavat runsaasti lisätietoa Lotan vaaliteemoista ja sivuilta löytää helposti taustaa eduskuntavaaliehdokkaasta niin yksityishenkilönä kuin osaajana monissa eri luottamustoimissa. Ulkoasussa on osittain noudatettu Kokoomuksen graafista ilmettä, mutta samalla ulkoasuun on tuotu rohkeasti ehdokkaan omaksi tuntemaa värimaailmaa.

Sivuilta pääsee helposti seuraamaan Lotan vaalirallia somekanavissa ja samalla liittyä seuraajaksi someen. Näkemykset-osa tukee kampanjaa ajankohtaisten artikkeleiden muodossa. Tässä kanavassa Lotta jakaa mielipidekirjoituksensa ja ajatuksensa. Artikkeleiden avulla kirjoitukset voidaan jakaa esim. Facebookissa, jolloin julkaisut eivät jää pelkästään lehden tilaajien nähtäväksi. Verkkosivujen kautta vaalirallista kiinnostuneet tavoittavat helposti tukitiimin ja sivuilla on myös ilmoitettu tilitiedot rahallisen tuen osoittamiseksi.

Onnistunut projekti saa kummankin osapuolen tyytyväiseksi

Lotta Ahola kommentoi projektia: ”Suosittelen ehdottomasti Artiota verkkosivuprojektien kumppaniksi. Sivut näyttävät todella hyviltä ja yhteistyö toimi koko projektin ajan saumattomasti. Oli todella mukavaa, kun aikataulut pysyivät täsmällisinä ja sivut ilmestyivät toivomassamme ajassa. Arvosta suuresti kotimaista käsityötä, toivotaan samalla, että se on myös menestyksen tae”.

Projektikonsultti Mimmi Puhakka kommentoi seuraavaa: ”Oli hienoa päästä osaksi Lotan eduskuntavaalikampanjaa ja toteuttaa hänen arvomaailmaansa kuvaavat sivut. Yhteydenpito tapahtui suurilta osin kampanjan viestinnän kanssa, joten Lotta pääsikin vähällä päänvaivalla ja sivut laitettiin julkaisukuntoon yhdessä Juuson kanssa. Projekti oli kokonaisuudessaan kiehtova matka Lotan arvomaailmaan.”

Artio Oy toivottaa onnea ja menestystä kevään vaalikampanjaan! Tutustu Lotta Aholan ehdokassivuihin osoitteessa www.lottaahola.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?