Dt-Keskuksen uusi, raikastettu WooCommerce verkkokauppa

DT-Keskuksen verkkokauppa WooCommerceen

DT-Keskuksen verkkokauppa freesillä ilmeellä WooCommerceen!

Omistajanvaihdoksen myötä verkkokaupan oli aika astua nykypäivään ja uudeksi verkkokauppa -alustaksi valikoitui WordPressin lisäosana loistava WooCommerce.

DT-Keskus on haja-asutusalueen jätevesijärjestelmiin sekä kuivakäymäläratkaisuihin erikoistunut verkkokauppa, jonka  palveluihin kuuluvat myös jätevesisuunnitelmat Keski-Suomen sekä Etelä-Pohjanmaan alueella. Kokemusta jätevesisuunnitelmista tuoreella kauppiaalla Jouni Saunamäellä onkin, sillä hän on toiminut jätevesijärjestelmien kvv-työnjohtajana yli 400 kohteessa!

Yrityksen motto ”pieniä ympäristötekoja yhdessä asiakkaiden kanssa” näkyy kattavassa valikoimassa ympäristöä säästäviä, mökkeilyn arkeen nykyaikaista mukavuutta tuovia ratkaisuja ja tuotteita.  Myytävien tuotteiden lisäksi sivusto tarjoaa käytännöllistä ja hyödyllistä tietoa jätevesien käsittelystä ja kuivakäymäläteknologiasta.

DT-Keskuksen verkkokauppa Artiolta

Lopputuloksena tyytyväinen asiakas
Projektin alkutaipaleen haasteena oli sisällönsiirto Fingusta WordPressiin. Migraatio onnistui kuitenkin koodin avulla ja tuotekategorioiden, kuvien ja itse tuotteiden siirto saatiin toteutettua WordPressin loistavan rajapinnan ja Artion ammattitaitoisen koodarin toimesta lopulta näppärästi. Verkkokaupan visuaalinen ilme raikastettiin ja sivuston rakenne muodostettiin modernin verkkokaupan vaatimukset täyttäväksi kokonaisuudeksi.
Dt-Keskuksen leppoisa kauppiasyrittäjä Jouni Saunamäki kiitteleekin lopputuloksen olevan kaikin puolin onnistunut.

Tutustu Dt-Keskuksen uuteen, raikkaaseen verkkokauppaan tästä.

LUE LISÄÄ TUTUSTU REFERENSSIIN »

Käytämme maailman suosituinta WordPress-verkkosivualustaa

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, yrityksesi näköiset verkkosivut maailman suosituimmalle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo hallita itsekin.

WordPress/ WooCommerce

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Verkkokaupan avulla myyt ja mainostat tuotteitasi ympäri vuorokauden.
WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on valmistettu WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosaksi. Se on paljon käytetty verkkokauppa-alusta jo Suomenkin mittakaavassa, maailmalla siitä on tullut suosituin.

PÄIVITÄ VERKKOKAUPPASI UUDELLE ALUSTALLE »
… ja jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592‍

Tarvitsetko luotettavan kotimaisen webhotellipalvelun tai domainin?

Artio Oy on .fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä ja kauttamme saat myös kaikki kansainväliset verkkotunnukset. Domainin ylläpito Artion Jämsässä sijaitsevassa palvelinkeskuksessa alk. 10,00 €/kk + alv.

Palveluun sisältyy verkkosivutila, sähköpostipalvelut sisältäen SSL-suojatut yhteydet, virus- ja roskapostisuodatuksen sekä webmail- ja tietokantapalvelut.

KATSO LISÄÄ JA TILAA VERKKOTUNNUS »

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?