Artio Oy -logo

Artion väki toivottaa kaikille hyvää joulua!‍

joulupaketit

Kuuntele! Tiukuja voi kuulla, joulu on jo porraspuulla. Kirkas tähti hohtaa, jouluun sinut johtaa. Sytytä kynttilä, hiljene tovi, avaa joululle ovi.

Me Artiolla olemme ahkeroineet koko vuoden erilaisten verkkoratkaisujen parissa. Nyt haluamme rauhoittua viettämään ansaittua joulupaussia ja alamme hiljalleen suuntaamaan katseitamme vuoteen 2021. Toivomme sen tuovan tullessaan paljon uusia asiakaskohtaamisia sekä ilon ja onnistumisen hetkiä.

Joulun ajan aukioloajat

Artion toimisto on suljettu joulun pyhinä, uudenvuodenpäivänä sekä loppiaisena. Tämän jälkeen arkemme jatkuu toimistollamme normaalisti.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021 toivottaen!

Arto, Kirsi, Mikael ja Mimmi

Cocodens Oy avasi verkkokaupan

Tee ostoksia verkkokaupassa, kun haluat helliä itseäsi tai läheisiäsi suun terveyden lahjalla. Vuoden lopuksi saatoimme Jyväskylässä sijaitsevan Cocodens Oy:n verkkokaupan auki. Yritys tarjoaa pelotonta hammashoitoa rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Tarjolla on hammashoitoa heillekin, joille kotoa poistuminen on vaikeaa.

”Artiolla on osaava ja rento tiimi, joka tekee kaikkensa, jotta onnistumme kasvattamaan verkossa tapahtuvaa liiketoimintaamme”, toteaa Anne Hyvönen.

Tutustu Cocodens Oy:n uusiin verkkosivuihin ja verkkokauppaan.

Lisää puhtia verkkokaupasta

WooCommerce + WordPress -yhdistelmällä saat käyttöösi monipuoliset toiminnot ja voit laajentaa myytävien tuotteidesi kirjoa liiketoimintasi tarpeiden tai yrityksesi kasvun mukana.

WooCommerce on joustava järjestelmä ja soveltuu sen vuoksi erilaisiin verkkoliiketoiminnan toteutuksiin, joissa on matala aloituskynnys, mutta joilta vaaditaan lähes rajatonta kasvuvaraa. Älä jätä kaupankäyntiäsi puolitiehen, verkkokaupassa tuotteesi ovat suuren yleisön saatavilla 24/7.

Lue lisää verkkokaupoista tai ole meihin yhteydessä, niin jutellaan lisää.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?