Artio-uutiskirje 25.8.2020

Artio Bear on maskottimme

Hei!

‍Oletko koskaan pohtinut, että niin itseltäsi kuin suurimmalta osalta ystäviltäsi löytyy älykännykkä taskusta. Puhelin tulee myös hyvin usein poimittua taskusta, kun etsitään tarvittavaa tietoa tai sopivaa tuotetta Googlen avulla. Ja miksipä sitä ei käytettäisi, onhan se helppo ja nopea tapa hoitaa asioita, kaikki tieto on hetkessä käden ulottuvilla.

Mietit varmaan, että miksi minun pitäisi kiinnostua tästä asiasta. Syy on varsin yksinkertainen, kun sinut huomataan verkossa, on sinulla myös paljon paremmat mahdollisuudet näkyä ja onnistua verkkokaupankäynnissä.

Verkkosivun perusasiat kuntoon

Netin käyttö mobiilisti on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja jatkaa kasvuaan yhä edelleen, joten palveluun verkossa kannattaa totisesti panostaa. Tärkein asia on pitää huolta, että verkkosivu on responsiivinen eli mobiilioptimoitu eri päätelaitteita varten.

Olet varmasti itsekin törmännyt verkkosivuihin, joista ei saa mitään tolkkua kännykällä. Jos näin tapahtuu, potentiaalinen asiakas päätyy hyvin nopeasti siihen, ettei välttämättä halua käyttää kyseisen yrityksen palveluita. Eli ethän tee tätä virhettä ja anna verkkosivujesi vaikuttaa yrityksen imagoon tai myyntiin negatiivisella tavalla.

Ratkaisu ongelmiin löytyy helposti Artiolta

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina, olit sitten yksinyrittäjä, hyvässä kasvussa oleva pk-yritys, yhdistys, urheilujoukkue tai julkishallinnon toimija. Meiltä löytyy sopivat ratkaisut verkkosivuillesi ja meiltä löytyy osaaminen etenkin WordPressin lisäosaksi suunniteltuun WooCommerce-verkkokauppaan.

Älä siis jätä asiakaspalveluasi tai kaupankäyntiä puolitiehen, vaan ota potentiaaliset asiakkaat haltuun myös verkossa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, pyydä meitä käymään kahvilla tai tule käymään meidän toimistolla, niin jutellaan lisää. Jos emme vielä vakuuttaneet sinua, niin tutustu vielä muutamiin referensseihimme:

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?