Jokilaakson Liikenne Oy

Artion uusia verkkosivuja WordPressillä: Jokilaakson Liikenne Oy

Tarvitsetko kumppania toteuttamaan uusia verkkosivuja WordPressillä?

Valitse kumppaniksi Artio, kun yritykselläsi on tarve uudistaa verkkonäkyvyys, me olemme siihen oiva apu. Näin sai myös todeta Antti Röman, kun hänelle tuli tarve kotisivujen uusinnalle. ”Vanhat nettisivut olivat olleet jo tovin käytössä ja sivulla ei ollut muuta tietoa kuin kuva ja yhteystiedot. Päädyin toteuttamaan uudet verkkosivut Artion avulla, sillä itsellä ei ollut aikaa eikä myöskään kunnollista osaamista rakentaa verkkosivuja. Verkkosivujen tekeminen oli parempi jättää ammattilaisella, että homma hoituu kerralla kuntoon.

Uudistuksen myötä saimme sivuille yhteydenottolomakkeen, jonka avulla asiakkaat voivat pyytää tarjousta tai sopia ajojärjestelyistä. Vaikka töitä meillä onkin ollut tasaiseen tahtiin, niin aina uudetkin asiakkaat ovat tervetulleita, joten halusimme parantaa verkkonäkyvyyttämme. Verkkosivut saatettiin kuntoon nopealla aikataululla ja ne ovat sopivasti meidän yrityksemme näköiset”, kertoo Antti Röman.

Jokilaakson Liikenne Oy on joustava kumppani

”Kun yritys on osaavaa ja henkilökunta kokenutta ja tyytyväistä, niin silloin kuljetuksetkin onnistuvat vaivatta. On mukavaa tehdä yhteistyötä yrittäjän kanssa, jolla on mutkaton asenne ja halu toimia asiakkaan parhaaksi. Jos suosittelutkin kertovat, että yrityksellä asiakaspalvelu sujuu ja kuljetukset hoidetaan turvallisesti ja täsmällisesti”, siteeraa Mimmi Puhakka.

Paikallisen osaajan ja monipuolisen kaluston avulla voit kuljettaa elintarvikkeita, rakennustarvikkeita, kappaletavaraa, pikarahtia yms. luotettavasti vuosien kokemuksella. Heiltä löytyy myös apua muuttoon. Muuttolaatikoiden vuokraukseen ja muutot voi hoitaa kätevästi Jokilaakson Liikenne Oy:n avulla.

Pääsääntöisesti yritys liikkuu Keski-Suomen, Pirkanmaan, Lahden ja Etelä-Suomen alueella, mutta tarvittaessa alueena on myös koko Suomi. Ota yhteyttä Jokilaakso Liikenne Oy:n numeroon, kun haluat joustavan ja luotettavan kumppanin!

Kun olet vailla WordPress-verkkosivuja tai verkkokauppaa, niin ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?