Reserviläiskuoro Vinosyöttö soi nyt verkossa

Vinosyöttö

Reserviläiskuoro Vinosyöttö on perustettu 2004 Jämsässä, kuoron nimi on sotilastermi ja tarkoittaa syöttöhäiriötä aseessa. Kuorollekin voi joskus tulla häiriöitä, joten nimi sopii sille hyvin. Kuoro on perustettu vaalimaan veteraanien musiikillista perintöä, esittämään sodan ajan korsumusiikkia ja 40-luvun viihdemusiikkia pääsääntöisesti yksiäänisesti laulaen.

Kuoron ohjelmisto on monipuolinen ja puhutteleva. Hyvin esitetylle mieskuorolaululle on aina kysyntää erilaisiin tilaisuuksiin. Kuoron vahvuus on noin 30 laulajaa. Esiintymisissä kuoroa säestää Punkkeri-Pumppu. Pienimuotoisempiin tilaisuuksiin kuorossa toimii lauluryhmä Vinos, jonka kokoonpano on noin kymmenen henkilöä.

Tällä hetkellä kuoro valmistautuu täysillä jo lähes traditioksi muodostuneeseen matkalleen Vaasan kuorofestivaaleille toukokuussa, jossa esiintymisiä on kahtena päivänä.

Mieskuoro valitsi Artion Herttajätkä-kotisivupaketin

Nyt jo 15-vuotias kuoro sai vihdoin nettisivut, kun Artio toteutti ne WordPress-julkaisujärjestelmällä ja mobiiliystävällisellä One Pager -tekniikalla. Sivustolla voi tutustua kuoroon, kuunnella ääninäytteet kuoron julkaisemilta levyiltä tai vaikkapa tilata yhteydenottolomakkeen kautta kuoron esiintymään.

Sivuston pohjana on Artion verkkosivupaketti, jota laajennettiin mm. jäsenosiolla ja Facebook-seinällä.

Facebook-seinä antaa mahdollisuuden kertoa ajankohtaisista asioista samalla kertaa sekä Facebookissa että kuoron omilla sivuilla, näin Facebook-julkaisut näkyvät myös niille, jotka itse eivät sitä käytä. Kotisivujen ansiosta kuoro tulee paremmin tunnetuksi – uusia laulajiakin kuoroon mahtuu.

Julkisten verkkosivujen lisäksi kuoron jäsenille on oma suljettu sivuosionsa, jonne jäsenet pääsevät kirjautumisen kautta. Sivuston valmistumisen yhteydessä kuorolle suunniteltiin Artiossa myös uusi logo.

Tutustu Vinosyöttö-kuoroon osoitteessa www.vinosyotto.fi.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Kirsi Äikäs tai Mimmi Puhakka, puh. +358 400 789 592.

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?