Ovatko kotisivunne ikääntyneet tai hankalat käyttää?

Taiomme sinulle helposti käytettävät kotisivut WordPressillä

Kotisivut rikki, ulkoasu vaikuttaa vanhanaikaiselta tai ne latautuvatkin hitaasti.  Verkkosivusto on päässyt ”pölyttymään” ja aika on yksinkertaisesti ajanut niistä ohi, kun kukaan ei ole hoitanut niitä aikoihin?  Usein tarpeelliset pienetkin muutokset jäävät tekemättä, kun ei oikein itse uskalla sivuihin koskea, niitä on hankala päivittää, ohjeita ei löydy eikä oma osaaminen saati aika riitä.

Taiomme teille kotisivut, jotka on helppo päivittää itsekin

Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset verkkosivut maailman suosituimmalle, helppokäyttöiselle WordPress-julkaisualustalle. Paitsi että sivusto näyttää hyvältä tietokoneessa ja erilaisissa mobiililaitteissa – älypuhelimissa ja tableteissa – on sen sisältöä helppo ja nopea päivittää itsekin.

Sinun ei tarvitse osata koodihässäkkää pätkääkään, riittää että osaat käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa tai vaikka vain kirjoittaa. Kuulostaa varmaan ihan iisiltä ja sitä se onkin.

Et tarvitse pieniin muutoksiin kenenkään apua. Siinä ajassa, kun selität päivitystarpeet nettinörtille, olet tehnyt sen jo itse. Arvatenkin säästät samalla myös kustannuksissa.

Elävät kylät kotisivut tehtiin WordPressillä

Jämsän kolme kylää – Juokslahti, Koskenpää ja Länkipohja – ovat eläviä maaseutukyliä, joiden peruspalvelut ovat kunnossa. Kylissä tehdään paljon talkootyötä, oma elinympäristöä halutaan kehittää entistä houkuttelevammaksi niin itselle kuin muille.

Osalla kylistä oli vanhat kotisivut tai sivuja ei ollut lainkaan. Projektin myötä verkkosivuihin panostettiin yhdessä ja julkaisujärjestelmäksi valittiin helppokäyttöinen WordPress.  Yhteinen verkkosivu toimii kylien tiedotusalustana ja sitä ylläpidetään usean kyläaktiivin voimin. Lue lisää projektista ».

Tutustu muihin toteuttamiimme WordPress-kotisivuihin »

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?