Artio Oy -logo

Näin me toimimme

Mihin se verkkosivusto tarvitaan?

Tietopaketti Artion toimintatavoista

Artiossa olemme paneutuneet asiakkaidemme palvelujen ja tietojen turvaamiseen huolellisesti. Kaikkien WordPress- ja Joomla-järjestelmien kirjautumisia valvotaan reaaliaikaisesti. Kolmesta väärästä kirjautumisesta yhden minuutin aikana julkaisujärjestelmien hallintaan yhteydet käyttäjän ip-osoitteesta palveluun estetään palomuurissa 24 tunniksi. Mikäli vahingossa yritit kirjautua väärällä tunnuksella tai salasanalla hallintaan, ja osoitteesi on se vuoksi estetty, ota yhteys toimistoomme, voimme manuaalisesti poistaa eston osaltasi. Muussa tapauksessa esto on siis voimassa vuorokauden.

Turvaamme myös sähköpostin käyttöäsi vastaavalla tavalla. Kolmesta virheellisestä kirjautumisesta ip-osoite menee estolistalle ja pysyy siellä kahdeksan tuntia. Voit siis nukkua yösi rauhallisesti, sähköpostisi on hyvässä turvassa asiattomien käyttäjien yrityksiltä päästä käsiksi tiliisi kokeilemalla erilaisia tunnus- ja salasanavaihtoehtoja.

Olet varmaan myös huomannut, että roskapostisuodatus on tehokasta. Järjestelmä pisteyttää ulkoa saapuvat viestit siten, että viisi pistettä saaneet viestit jäävät karanteeniin, 3-5 pistettä saaneet viestit merkitään viestin aiheriville *****SPAM***** -merkinnällä ja jaetaan edelleen vastaanottajalle mahdollisina roskapostiviesteinä. Ennen näitä suodatuksia viestin lähettäjän ip-osoite on tarkistettu kansainvälisiltä roskapostituslistoilta. Jos osoite löytyy sieltä, lähettäjän yhteydet estetään.

Voit tarkistaa pisteytyksen viestin header- eli otsikkotiedoista. Opetamme lisäksi roskapostin suodatusjärjestelmää päivittäin ruokkimalla sitä roskaposteilla, joten järjestelmän tarkkuus paranee jatkuvasti.

Viestit tarkistetaan myös virusten varalta. Tietyt liitteet, kuten harvemmin käytettävät pakkausformaatit ja ajettavat ohjelmat, on estetty. Zip-päätteiset tiedostot sallitaan sähköpostin liitteinä. Suurin sallittu liitteiden koko on 200 Mt.

 

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?